Online Platform voor Relaties

Mannen en Beginnende Relaties

Zo krijg jij een serieuze relatie

Zelfvertrouwen

Stop met proberen "de aardige jongen" te zijn Je bent zoveel meer waard dan dat! Wees zelfverzekerd in jezelf en je wensen,.

Communicatie

Je zult je meer verbonden voelen met de mensen om wie je geeft. 

Je zult een betere communicator worden en jouw relaties zullen verbeteren.

Liefdevol

Ervaar ware liefde en geluk. Je zult begrijpen hoe vrouwen denken en voelen.

Relatie tussen man en vrouw

Wat wil ik in een relatie?

Een van de belangrijkste dingen die je moet overwegen als je een nieuwe relatie aangaat, is wat je eruit wilt halen. Wil je kameraadschap? Een schouder om op uit te huilen? Iemand om mee op avontuur te gaan? Het is belangrijk om eerlijk tegen jezelf te zijn over waar je naar op zoek bent, want dat zal je helpen om een partner te vinden die bij je past.

Als je eenmaal hebt vastgesteld waar je als man in een relatie naar op zoek bent, is het ook belangrijk om te leren hoe je met de andere persoon in de relatie moet omgaan. Dit betekent dat je moet leren effectief te communiceren, naar elkaar te luisteren en elkaars behoeften en grenzen te respecteren. Als 'beide partners' bereid zijn om aan deze dingen te werken, dan heeft de relatie een goede kans om gezond en gelukkig te zijn.


Bindingsangst man

Het valt niet te ontkennen dat relaties een verbintenis vereisen. Maar voor sommige mannen kan de gedachte om zich aan één vrouw te binden angstaanjagend zijn. Deze angst is vaak te wijten aan bindingsangst, en het kan een echte belemmering zijn bij het vinden van blijvende liefde.

Dus hoe kun je zien of je last hebt van bindingsangst? Een van de meest voorkomende tekenen is het vermijden van langdurige relaties. Als je merkt dat je constant van de ene kortstondige relatie naar de volgende gaat, kan dat een teken zijn dat je intimiteit uit de weg gaat uit angst voor een verbintenis. Een andere rode vlag is een gebrek aan bereidheid om plannen te maken of zich te binden aan iets concreets.

Natuurlijk zijn dit niet de enige tekenen van bindingsangst. Elke man ervaart het anders. Maar als je denkt dat je misschien last hebt van deze angst, zijn er dingen die je kunt doen om er doorheen te werken. 

Ga aan de slag met de "relatietraining voor mannen" van WeSocialMEN.

The Social Gym 4.0

The Social Gym 4.0

100% realistisch, praktisch en effectief - dit is de training die je leven zal veranderen. Je zult in staat zijn om een relatie te creëren met iemand die geschikt is voor jou in zes eenvoudige stappen! Het e-learning platform heeft vele video's verdeeld in blokken, zodat er geen verwarring is over wat nu komt of hoeveel tijd er voorbij moet gaan voordat je weer een stap verder gaat nadat je een onderdeel goed hebt afgerond.

Het resultaat: groei als man; op weg gaan naar nieuwe mogelijkheden door angst te overwinnen (zelfomzichtigheid) waardoor er weer ruimte komt voor avontuur

De training heeft meer dan 100 vaste relaties opgeleverd

Ontdek het groeipotentieel in jouw persoonlijke ontwikkeling

€ 150,-
€ 1,-

Online Training The Social Gym 4.0 

  • Toegang online training The Social Gym 4.0
  • Exclusieve 1-op-1 WhatsApp-service
  • Toegang community met gelijkgestemden
  • Maandelijkse LIVE Empowerment sessies [optioneel]
  • BONUS: twee maanden gratis coaching extra
  • De eerste maand risicoloos starten voor €1,-
  • Vanaf de tweede maand: 34% korting = €99,- p/maand (i.p.v. €150 p/maand)
  • Maandelijks opzegbaar en 14 dagen niet goed geld terug garantie


Dan is dit het meest complete programma wat je online tegen zult komen.