Mannen en bier…

Bier

Voor een goeie blog is research nodig. Research kan je op allerlei manier doen. Je kan het internet op duiken voor informatie of heel ouderwets de boeken in. Je kan met mensen praten over het onderwerp waarover je wilt bloggen. Je kan er ook op uit gaan: zien, horen en daar iets van vinden. Dat schrijf je op. Heel simpel eigenlijk.

Mannen en Beer-BoxEn dan is er op vrijdagavond, in een kroeg zoals er duizenden zijn, een toch al ‘net-niet’ man die een glas droge witte wijn bestelt. Het lijkt op het einde van de wereld, maar kom op mannen. Daar moeten wij met zijn allen toch iets aan doen.

Mannen drinken bier. Of het nou het gebruikelijk getapte of gefleste bier in de kroeg is. Of het nou Nederlands of geïmporteerd is (Corona met een schijf limoen, héérlijk). Of het nou een speciaal biertje uit België is. Of dat je nou heel de avond bij een bierproeverij gaat zitten. Mannen drinken bier. En helemaal in de kroeg. Als een man dronken wil worden, dan moet je niet aankomen met een glaasje droge witte wijn. Voor dergelijke glazen zijn onze mannenhanden ook niet gemaakt. Wij houden van rauw en praktisch.

Mannen drinken geen wijn, maar gewoon bier. Of cola met een borrel erin. En geen cola-light. Wij zijn namelijk altijd in vorm. Dat buikje hoort bij die vorm.

 

By |2018-11-09T19:20:23+00:00oktober 16th, 2016|Eten en drinken|0 reacties

About the Author:

Wil je meer over mij weten? Klik op de link en lees meer over mij. Of kijk op Keesgeniet.blogspot.nl
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Sluiten