Mannen en Relatie - Hoe krijg je een succesvolle relatie?
16 mei 2022 

Mannen en Relatie - Hoe krijg je een succesvolle relatie?

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


U wilt een succesvolle relatie met een vrouw maar weet niet waar te beginnen? Het kan moeilijk zijn om erachter te komen wat je verkeerd doet als het gaat om het ontmoeten en aantrekken van vrouwen. Misschien heb je zelfs al een paar dingen geprobeerd die niet hebben gewerkt.  

Online training

In dit blog behandelen we een oplossing voor dit probleem.  WeSocialMen heeft  een online training ontwikkeld op hun platform. The Social Gym 4.0 is een online trainingsprogramma die je stap voor stap meeneemt door het proces om succesvoller te worden in relatie tot vrouwen. Ze hebben 106 video's voor je klaarstaan, die alles behandelen van het benaderen van vrouwen in het openbaar, tot dating tips, tot hoe je aantrekkingskracht creëert.

Alleenstaande mannen

Het is geen geheim dat relaties lastig kunnen zijn. Niemand weet dat beter dan alleenstaande mannen, die vaak moeten waden door een heleboel rommelig advies om erachter te komen hoe de liefde en dating te benaderen. In deze blogpost nemen we een kijkje naar een aantal dingen die mannen in gedachten moeten houden als het gaat om relaties. Of je nu net begint of al een tijdje meedoet, deze tips zullen je helpen om op het juiste spoor te blijven en succes te boeken. Dus lees verder, heren! Je zult er geen spijt van krijgen!

➡️ lees dit artikel over: mannen en beginnende relaties

Mannen en beginnende relaties ( 4 TIPS)

Voor alleenstaande mannen die op zoek zijn naar een relatie, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Er zijn veel dingen om te overwegen, van hoe je vrouwen ontmoet tot wat je moet zeggen op een eerste date. Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen:

1. Ga erop uit en ontmoet mensen.

 Ga naar sociale evenementen, sluit je aan bij clubs of organisaties, en doe mee aan activiteiten die je interesseren. Hoe meer mensen je ontmoet, hoe groter de kans dat je iemand vindt met wie het klikt

2. Wees jezelf. 

Vrouwen waarderen mannen die oprecht en authentiek zijn. Proberen iemand te zijn die je niet bent, maakt het op de lange termijn alleen maar ingewikkelder.

3. Wees zelfverzekerd.

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die zelfvertrouwen uitstralen. Het is belangrijk om in jezelf te geloven en in je vermogen om te slagen in een relatie.

4. Luister meer dan je praat.

Om iemand echt te leren kennen, is het belangrijk om aandacht te besteden aan wat ze zeggen en vervolgvragen te stellen. Als je laat zien dat je geïnteresseerd bent in wat ze te zeggen heeft, maak je een goede indruk.


Als je deze tips volgt, ben je op weg om blijvende liefde en gezelschap te vinden. Wil jij graag meer leren en dieper in de materie stappen? Bekijk dan deze online training van The Social Gym 4.0

Normaal gesproken kost deze training € 150,- per maand. Maar via ons nu de eerste maand slechts € 1,- en de maanden erna € 99,-

Goed om te weten

WeSocialMEN is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk. Dit is een officieel keurmerk die wordt verkregen door bedrijven die zich houden aan de beroepscode, deel nemen aan een onafhankelijke geschillenregeling en het Singles Keurmerk Garantiefonds erkennen. Dit fonds voorziet in de kwaliteit die bedrijven dienen waar te maken. WeSocialMEN heeft dit officiële keurmerk.