arrow_drop_up arrow_drop_down
Collega's Zoeken Mannelijke Kerstpakket

Een Mannen Kerstpakket nodig?

Kies dit jaar voor een onvergetelijke ervaring

Icoon Hand Together

Persoonlijk

Stel jouw eigen kerstpakket samen met Man-Box. Jij bepaalt de inhoud van jouw eigen mannelijke kerstpakket en wij zorgen ervoor dat hij positief verrast zal zijn tijdens deze feestdagen.
Icoon Hand Love

Waardering

Waardeer jouw personeel ook dit jaar met iets extra’s. Heat hoeft niet veel te zijn, want een stukje waardering voor jouw mannen zorgt al voor hét verschil tijdens deze kerst.

Onvergetelijk

2020 zal niemand snel vergeten. Echter heb jij invloed op hoe jouw personeel dit jaar zal afsluiten. Kies daarom voor een onvergetelijke kerstpakket en ervaring dit jaar.
Icoon Als Van Ouds

Als Van Ouds

Het traditionele kerstpakket is volgens het laatste nieuws ook weer helemaal populair onder de Nederlanders. Zeker in deze coronatijd maak je hiermee écht het verschil.

Hoe ga jij jouw personeel dit jaar bedanken?

Bizarre tijden vragen om iets speciaals

Gelukkig is jouw bedrijf nog gezond en wel, desondanks alle onverwachte corona maatregelen van afgelopen jaar. Echter is een bedrijf nergens zonder zijn werknemers. Daarom is het verstandig om dit jaar even iets langer stil te staan bij alle mannen en vrouwen die zich sterk hebben gemaakt voor jouw bedrijf.

Want het was niet makkelijk dit jaar

Niet iedereen was blij om verplicht thuis te werken. Het thuiswerken zonder de gezelligheid te voelen van je collega’s zorgde wellicht voor goede bedrijfsresultaten, maar zeker ook voor eenzame tijden. Of juist andersom, want veel mannen moesten het thuiswerken combineren met het drukke gezinsleven.

Kortom, 2020 was zeker geen top jaar voor jouw personeel.

Is 2020 dan een verloren jaar?

Zeker niet. Wij geloven dat je dit jaar meer dan ooit het verschil kan maken met een unieke kerstpakket voor jouw werknemers. Man-Box is dé mannen kerstpakket specialist om jou uit de brand te helpen!

Kerstpakket man-box

Wat mannen vooral niet willen zien in hun kerstpakket

Wat Willen Vooral Niet In Hun Kerstpakket
Een Beetje Niet Blij

Kerstpakket 2019

Precies hetzelfde als vorig jaar, dan wel meer van hetzelfde. Hieruit blijkt hoe erg jij jouw personeel wel of niet waardeert.
Niet Heel Erg Blij

Onpersoonlijk

Een nietszeggende fles wijn, een zak nootjes die in de kelderkast verdwijnt en/of kortingsbonnen waarvan een ander wel blij wordt…
Echt Niet Blij Smiley

Goedkope Uitstraling

Een kartonnen doos met het bedrijfslogo erop die makkelijk opengaat. Niet heel spannend en niet veel zeggend.
Smiley Niet Blij Man-Box

Schouderklopje

Geen waardering krijgen voor hetgeen wat jij dit jaar hebt gerealiseerd voor het bedrijf, oftewel een schouderklopje.

Hoe maak jij dit jaar het verschil met jouw kerstpakket?

Wij van Man-Box willen jou helpen om het perfecte mannen kerstpakket voor jouw personeel te realiseren. Als mannen kerstpakket specialist richten wij ons op het creëren van een onvergetelijke impact op jouw personeel.

Jumping Christmas Man

Man-Box fanaten aan het woord [Google Reviews]

Afgelopen weekend een Man-Box gekregen tijdens mijn verjaardag, man w​​​​at stond ik onder druk haha! Met wat hulp opengebroken en blij verrast met de cadeau’s. Erg leuk om te ontvangen maar ook zeker om te geven, laat die jarige maar zweten 😉 Dikke aanrader!
Marvin
Unieke cadeau ervaring om te krijgen. Het is een hele uitdaging om de box binnen een minuut te kunnen openen! Wil je iemand of jezelf een unieke cadeau ervaring geven dan is dit het juiste product ervoor met verschillende en vooral leuke inhoud!
Mike 
Leuke verassing voor verjaardag, bedankje of je diploma halen, een echte uitdaging om de box te open die voor veel lol zorgt, een cadeau die je laat lachen !!!
Esmeéforlife

Waarom kiezen voor een Man-Box Kerstpakket?

Icon Unieke Ervaring

Unieke Ervaring

Want wees is eerlijk? Wie heeft er afgelopen kerst zijn kerstpakket moeten openbreken? Niemand, want anders had je het zeker gehoord.
Icon Piggy Bank

WKR-Proof

Alleen dit jaar (2020) is de vrije ruimte tijdelijk verhoogt naar 3% van uw fiscale loon tot en met €400.000. Maak daarom gebruik van deze unieke kans.
Icon Oplage

Oplage

Bij Man-Box streven wij naar persoonlijke service en daarom wij hebben geen minimale afname voor het verzorgen van kerstpakketten op maat.
Icon Altijd Feest

Altijd Feest

Man-Box slaat nooit een feestje over en wij hopen deze kerst voor jouw organisatie aan de slag te mogen. Wij horen graag hoe jouw ideale kerstpakket eruit ziet! 
Man-Box Kerstpakket USP's

Hét kerstpakket voor mannen!

Al sinds 2016 gaat Man-Box de strijd aan met ‘slechte mannen cadeaus’. Inmiddels hebben wij meer dan 2.500+ mensen geholpen met ons exclusieve assortiment aan mannelijke gifts, maar vooral onze eigen Man-Box.

Pak nu jouw kans om met Man-Box een onvergetelijk, origineel en prachtig kerstpakket te geven dit jaar voor jouw personeel. Neem daarmee ook jouw eigen twijfels en angsten weg bij het geven, want deze ervaring zullen jouw werknemers nooit meer vergeten.

Uiteraard is Man-Box niet alleen voor jezelf, maar natuurlijk voor die bijzondere mensen die jouw bedrijf maken. Wij durven te stellen dat zij 100% gegarandeerd een buitengewone ervaring voor het leven hebben met jouw eigen mannen kerstpakket.

Man-Box Kerst Achtergrond

Jouw bedrijfslogo op de Man-Box?

Door de Man-Box te voorzien van jouw bedrijfslogo’s wordt dit jaars kerstpakket nog persoonlijker. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om op de 2 zijkanten van de Man-Box jouw logo te laten plaatsen. Een ideale manier om dit kerstpakket voor mannen aan te laten sluiten op jouw onderneming.

Momenteel vliegen de orders ons al om de oren, dus wij horen graag snel wanneer wij jouw kerstpakketten mogen verzorgen!

Jouw bedrijfslogo ook op het breekijzer?


In dat geval ga je voor het de totale Man-Box-ervaring! Sinds kort is het voor ons mogelijk om het breekijzer ook te bedrukken. Wil jij jouw logo of naam er op? Geen probleem!