Home Man-Box Pagina Banner

De beste Mannen verzorging

Een cadeaubox vol mannen verzorging producten

De mannen verzorging cadeaubox

Gratis verzenden

Goed gevulde box

Gegarandeerd blije man

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Mannenverzorging

Alle mannen willen zich goed voelen en er verzorgd uitzien. Mannen hebben een hele andere verzorgingsbehoefte dan vrouwen. Anno nu is het heel normaal, zelfs een trend dat mannen zich steeds meer bewust worden van een gezonde levensstijl en verzorgd uiterlijk. Dit wordt niet met zomaar ieder verzorgingsproduct benaderd, maar met verzorgingsproducten voor mannen. Met de mannen verzorging van Man-Box zit je altijd goed! 


De huid van een man

Wist je dat de huid van man en vrouw verschillen? De huid van mannen is bijna 20% dikker dan die van vrouwen. De huid van een man heeft natuurlijk wel wat te verduren, vaak snel geïrriteerd door het trimmen en/of scheren bijvoorbeeld.

De huid bevat ook veel meer talgklieren waardoor de huid gevoeliger is voor onzuiverheden en (sorry mannen) de huid veroudert sneller dan bij vrouwen! Een goede verzorging is daarom heel belangrijk. Wil jij onze tips lezen over hoe wij kijken naar mannen verzorging? Bekijk dan ons blogartikel: 6 mannen verzorging tips


Mannen verzorgingspakket

Ziet een man, je eigen vent, vriend, vader, lievelings oom of opa er verzorgd uit? Dit is namelijk het eerste wat mensen zien. Met het geven van de mannen verzorgingspakket van Man-Box zeggen we niet dat hij er niet goed uit ziet hoor, maar een goede verzorging laat hem stralen! Dat gun je hem wel toch?

De cadeaubox van Man-Box is gemaakt van hout en rijkelijk gevuld met verzorgingsproducten voor echte mannen


  • Een heerlijke handlotion en handwash

  • Aftershave balsem

  • Verfrissende showergel

  • Revitaliserende Hair & Body wash

  • Gezichtsmaskers


Met de verzorgingsbox van Man-Box is hij in ieder geval verzekerd van een top tot teen skincare routine.


Verzorging voor de metro-man

Huidverzorging en een goede skincare routine staat los van de seksualiteit van de man. Huidverzorging is voor alle mannen! Man-Box heeft gekozen voor een mooie cadeauset met een makkelijke gezichtsverzorging routine. Producten met mannelijke ingrediënten en stoere verpakkingen.

Hoe lekker is het om na een lange dag werken helemaal een wellness-moment thuis te creëren met een heerlijk gezichtsmasker?

De verzorgende box van Man-Box wordt geleverd in een dichtgetimmerde houten box, breek deze open met het bijgeleverde breekijzer en 'get your skin glowing'. Wie geef jij deze mannen verzorgingsbox cadeau? 


Wellnesspakket Kado

Wellness is belangrijk voor iedereen, maar soms kan het moeilijk zijn om tijd vrij te maken voor zelfzorg. Daarom is een wellnesspakket een geweldig cadeau, en de Man-Box Mannen verzorging Box is een perfecte optie voor de speciale man in uw leven. Deze box bevat alles wat hij nodig heeft om te ontspannen en tot rust te komen, van een luxe badbom tot een scrub voor het gezicht. Dus of hij nu te hard heeft gewerkt of gewoon wat tijd voor zichzelf nodig heeft, dit cadeau zal hem helpen zich verfrist en verjongd te voelen.


Mannen verzorgingspakket


Mannen verzorgingsset

Bol.com heeft een grote verscheidenheid aan verzorgingssets voor mannen, waaronder merken als Rituals, Dove, Nivea en Axe. Er zijn sets voor elk budget en elke behoefte, dus je bent zeker om de perfecte te vinden voor jou. Of je nu op zoek bent naar een basisset om te beginnen met mannenverzorging, of een uitgebreidere set die alles heeft wat je nodig hebt, Bol.com heeft je gedekt. Dus waarom wachten? Koop vandaag nog je mannen verzorgingsset en begin met er op je best uit te zien en je goed te voelen.


Bekijk de geschenksets hier: 

Geschenksets op Bol.com


Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Geef jouw man ook een Man-Box!