Home Man-Box Pagina Banner

De beste Mannenverzorging

Een cadeaubox vol mannenverzorging producten

De mannen-verzorging cadeaubox

Gratis verzenden

Goed gevulde box

Gegarandeerd blije man

Mannenverzorging

Alle mannen willen zich goed voelen en er verzorgd uitzien. Mannen hebben een hele andere verzorgingsbehoefte dan vrouwen. Anno nu is het heel normaal, zelfs een trend dat mannen zich steeds meer bewust worden van een gezonde levensstijl en verzorgd uiterlijk. Dit wordt niet met zomaar ieder verzorgingsproduct benaderd, maar met verzorgingsproducten voor mannen. Met de mannenverzorging van Man-Box zit je altijd goed! 


De huid van een man

Wist je dat de huid van man en vrouw verschillen? De huid van mannen is bijna 20% dikker dan die van vrouwen. De huid van een man heeft natuurlijk wel wat te verduren, vaak snel geïrriteerd door het trimmen en/of scheren bijvoorbeeld.

De huid bevat ook veel meer talgklieren waardoor de huid gevoeliger is voor onzuiverheden en (sorry mannen) de huid veroudert sneller dan bij vrouwen! Een goede verzorging is daarom heel belangrijk.


Mannenverzorging cadeaubox

Ziet een man, je eigen vent, vriend, vader, lievelings oom of opa er verzorgd uit? Dit is namelijk het eerste wat mensen zien. Met het geven van de mannenverzorging cadeaubox van Man-Box zeggen we niet dat hij er niet goed uit ziet hoor, maar een goede verzorging laat hem stralen! Dat gun je hem wel toch?

De cadeaubox van Man-Box is gemaakt van hout en rijkelijk gevuld met verzorgingsproducten voor echte mannen


  • Een heerlijke handlotion en handwash

  • Aftershave balsem

  • Verfrissende shouwergel

  • Revitaliserende Hair & Body wash

  • Gezichtsmaskers


Met de verzorgingsbox van Man-Box is hij in ieder geval verzekerd van een top tot teen skincare routine.


Verzorging voor de metro-man

Huidverzorging en een goede skincare routine staat los van de seksualiteit van de man. Huidverzorging is voor alle mannen! Man-Box heeft gekozen voor een mooie cadeauset met een makkelijke gezichtsverzorging routine. Producten met mannelijke ingrediënten en stoere verpakkingen.


Hoe lekker is het om na een lange dag werken helemaal een wellness-moment thuis te creëren met een heerlijk gezichtsmasker?

De verzorgende box van Man-Box wordt geleverd in een dichtgetimmerde houten box, breek deze open met het bijgeleverde breekijzer en get your skin glowing. Wie geef jij deze mannen verzorgingsbox cadeau? 

Geef jouw man ook een Man-Box!

arrow_drop_up arrow_drop_down