meJane Review | Films Kijken on Demand Ook In Belgie
04 juli 2022 

meJane Review | Films Kijken on Demand Ook In Belgie

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.Ben je een fan van films kijken on Demand? Dan zul je blij zijn om te weten dat er een geweldige streamingdienst is genaamd meJane. Via deze dienst kun je films en tv-programma's bekijken op verschillende apparaten, zoals smart-tv's, smartphones, tablets en meer. En het beste deel is dat je meJane ook kan gebruiken als je in België bent!

MeJane films

Het aanbod van films op meJane is goed te noemen. Er zijn veel populaire titels beschikbaar, maar ook enkele minder bekende films. De kwaliteit van de films is ook erg goed - je kunt zeker zien dat ze HD zijn. En als jij je zorgen maakt over buffering, dan hoef jij je geen zorgen te maken, de films worden vloeiend en zonder problemen gestreamd. Bij meJane huur jij in principe voor een bepaalde periode een film. Mocht je de film niet afkijken dan kan je op een later moment, binnen het huurtermijn, de film afkijken. 

Er zijn veel verschillende thema's beschikbaar zodat het aanbod ook goed aansluit op het gehele gezin. Ook voor de jonge kijkers is er genoeg te zien. Van Masha en de beer en Bing tot Harry Potter en Nachtwacht

Mejane review

Hoe werkt het?

Je huurt als het ware uit een gigantische videotheek een film die je binnen de gestelde huurperiode kan bekijken. Je bekijkt films en documentaires voor jong en oud en zonder onderbreking van reclames. En je kijkt alleen waarvoor je betaald. De films zijn op verschillende apparaten te bekijken.  

Wat kost het?

Op het platform kan betaald worden in euro's of in Moviepoints. Moviepoints zijn als het ware credits die ingezet kan worden om films te huren. Zo is elke Moviepoint € 0,50 waard. Een heel groot voordeel is dat je de Moviepoints die jij niet gebruikt, bewaard blijven op je account. Er zijn namelijk andere aanbieders waarbij je helaas je overige credits of tegoed kwijt raakt. meJane is geen abonnement service en je zit nergens aan vast.

Het aanbod kost tussen de € 2,99 en € 5,99 per film.

Op welke apparaten kan ik de films bekijken?

MeJane is te gebruiken via verschillende apparaten en manieren. Zo is er een app, stream je de films naar je smart tv en mobiele apparaten. Een overzicht van een aantal merken van Smart tv zijn:

  • LG
  • Sony
  • Samsung 
  • Philips

Mejane afspeelmogelijkheden

Maar je kan ook Apple TV gebruiken om de film naar je tv te streamen. Heb je geen smart tv of Apple TV? Dan kan je ook gewoon de film online bekijken op je laptop in de browser.

Een overzicht van alle apparaten is hier te vinden

MeJane app

MeJane heeft een eigen app ontwikkeld voor iOS en Android. Hiermee kan je heel handig alle films bekijken, je account beheren en tegoeden aanschaffen. Met de app kan je jouw film streamen via Airplay of Chromecast. 

Download de app voor iOS hier

Download de app voor Android hier

MeJane voucher

Bij Man-Box kan je de meJane-voucher aanschaffen in een leuk cadeaupakket. Dit is heel leuk om iemand te verrassen voor bijvoorbeeld zijn verjaardag, jubileum, Vaderdag of als slagingscadeau. De filmpakketten worden geleverd inclusief lekkers. Ideaal voor een perfecte filmavond. 

Je vind de vouchers en filmpakketten in de shop. Een voordeel is dat je bij ons een film pakket krijgt 12+1 Moviepoints.

Is MeJane betrouwbaar?

Deze vraag kunnen we met een duidelijke JA! beantwoorden. Het platform, de films en het bedrijf erachter zijn dik in orde. 

Voordelen VS Nadelen

Voordelen:

  • Je credits (Moviepoints) blijven bewaard
  • Ook in Belgie te bekijken. Ideaal voor Belgische kijkers
  • Op heel veel verschillende devices te bekijken

Nadelen:

  • Het aanbod is minder groot dan bij andere aanbieders maar wel dagelijks groeiende
  • MeJane is nog niet zo bekend dat je de vouchers bij de supermarkt kan halen.

Mejane voucher kopen

Bekijk hier onze cadeaupakketten met de meJane vouchers. Of bestel de losse E-voucher om het platform eens een keer uit te proberen.