Moederdag Cadeau Nodig? Geef een Woman-Box!

Verwen jouw moeder tijdens Moederdag met een Woman-Box 🎁

Moederdag cadeau nodig? Dat snappen wij maar al te goed. Wij zitten immers in de ‘cadeau business‘ en ook wij lopen elke Moederdag telkens weer tegen hetzelfde probleem aan. Net zoals jij! Gelukkig hebben wij dit probleem inmiddels voor mannen aardig weten te tackelen, maar waarom dan nog niet voor de vrouwen? Zo kregen wij veelal uit onze omgeving vaak hetzelfde te horen…

Wij willen een Woman-Box! 💝

Oké, wij hebben jullie luid en duidelijk gehoord! Daarom leek Moederdag het pérfecte moment om te beginnen met experiment. Een experiment genaamd de ‘Woman-Box’. Wellicht ben je hier gekomen via Google of ben je één van de vele aanhangers van ons mannelijke merk. Wie je ook bent, jij bent de eerste die hiervan af weet, aangezien wij dit niet aan de grote ‘sociale media’-klok gaan hangen. Jij kan als één van de weinige een exclusieve Woman-Box gratis bestellen op Moedersdag. Geef een Woman-Box op Moederdag cadeau.

Hoe kan ik een Woman-Box bestellen?

Simpel. Voeg in de bestelnotities toe tijdens het afrekenen dat jij een Woman-Box wilt. Maar hoe gaat dat in zijn werking? Ga naar man-box.shop en bestel daar de ideale Man-Box cadeaubox voor jouw moeder naar keuze. Wanneer je wilt afrekenen, krijg je de volgende optie te zien:

bestelnotities

 

 

 

 

Voeg bij de bestelnotities in het woord ‘WOMAN-BOX‘ in en wij weten genoeg. Wij gaan namelijk jouw mama met Moederdag eens goed verwennen. Weet je al wat je gaat geven? Een film cadeaubox, borrel cadeaubox of een romantische cadeaubox (omdat je simpelweg heel veel van je moeder houdt)?

woman-box

Alles kan in onze mannelijke… Ughm, vrouwelijke webshop natuurlijk.

Alvast een fijne Moederdag gewenst namens onze jongens en succes met het zoeken van het pérfecte Moederdag cadeau! 💐

 

arrow_drop_up arrow_drop_down