Nieuwjaarsborrel Corona Proof Organiseren?
08 december 2020 

Nieuwjaarsborrel Corona Proof Organiseren?

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Digitale nieuwjaarsborrel? Zo doen bedrijven dit tegenwoordig.

Na alle digitale (afscheid)feestjes, vrijmibo’s en verjaardagen is ook de nieuwjaarsborrel dit jaar digitaal. Bedrijven willen nog steeds aandacht blijven geven aan de traditie om met het personeel het nieuwe jaar in te luiden.

Veel werkgevers zitten met de vraag: “hoe organiseer je dit op een leuke, veilige en voornamelijk corona proof manier?” Wij, van Man-Box, weten wel een manier waarop je dit zou kunnen organiseren. Sinds de uitbraak van het Corona virus zien wij dat men veel Zoom, Teams en Skype-meetings organiseren met het personeel. Als je met het personeel wil blijven verbinden dan zit er niks anders op. Je ontkomt er bijna niet aan, maar de virtuele nieuwjaarsborrel zal ook dit jaar gevierd gaan worden. Helaas misschien niet zo gezellig als een traditionele nieuwjaarsborrel, maar je zult wel moeten.

digitale meeting

De digitale borrel heeft bijna in elk bedrijf zijn intrede gedaan. Maar hoe organiseer je nou een digitale borrel? Bij Man-Box zien wij de verkopen van de cadeauboxen die ingezet worden voor digitale borrels ontzettend groeien. De personeelsleden krijgen allemaal een (al dan niet gepersonaliseerd variant van de) Man-Box thuis gestuurd en op een afgesproken datum en tijd wordt deze met het meegeleverde breekijzer geopend. Er zijn werkgevers die een extra bonus inzetten voor degene die de Man-Box als eerste heeft geopend. Dit wekt één en al hilariteit en gezelligheid op. Zeker met een gezonde dosis competitie is het feest compleet.

Wil jij nou ook een digitale nieuwjaarsborrel geven? Bestel dan jouw cadeaubox hier. Hier lees je meer info over digitale meetings.