NIX & NIX; dé alcoholvrije slijterij van Nederland
18 april 2022 

NIX & NIX; dé alcoholvrije slijterij van Nederland

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Je zou het haast niet geloven, maar alcoholvrije slijterijen bestaan dus echt! 🍻 Gelukkig maar, want wij van Man-Box zijn ook gek op de huidige diversiteit aan alcoholvrije drankjes. Maar vind je deze lekkere alcoholvrije drankjes? Nou, binnen Nederland is er maar één plaats waar jij jouw alcoholvrije hart kan ophalen en dat is NIX & NIX.

Wie is NIX & NIX?

NIX & NIX zijn oorspronkelijk gevestigd in Amsterdam, maar gelukkig leveren ze tegenwoordig door heel Nederland. Dus als je buiten Amsterdam bent, maak je geen zorgen, je kunt nog steeds geniet van de heerlijke drankjes van NIX & NIX!

NIX & NIX is in 2019 opgericht door twee vrienden die op zoek waren naar een plek om alcoholvrij bier, wijn en sterke drank te kopen. Zoiets was er op dat moment nog niet in Nederland, dus besloten ze hun eigen slijterij te beginnen. En met succes kan je wel zeggen! Op dit moment hebben zij het grootste assortiment alcoholvrije dranken van Nederland en levert zelfs door heel Europa.

Alcoholvrij kado geven

Ho, stop even met verder lezen, want de verjaardag van je vader is binnenkort. Of wat het van je opa? Of misschien wel van je vriend? Voor welke gelegenheid jij nog een leuk alcoholvrij cadeau moet bedenken, kies voor Man-Box! Onze houten cadeauboxen zijn gevuld met de lekkerste alcoholvrije craftbieren. Dus geef je vrienden, familie of kennissen eens een leuk alcoholvrij cadeautje!

Meer weten? Ga naar onze Alcoholvrije Bier Cadeaubox op man-box.shop.

Waarom is alcoholvrij nu zo populair?

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor alcoholische dranken. Daar zijn verschillende redenen voor. Sommige mensen willen bijvoorbeeld van een drankje kunnen genieten zonder dronken te worden, terwijl anderen op zoek zijn naar een gezonder alternatief voor alcohol. Wat de reden ook is, feit is dat alcoholvrije dranken steeds populairder worden. Bekijk hieronder een video hoe 


Is er behoefte aan een alcoholvrije slijterij als NIX & NIX?

Het korte antwoord is ja, die is er zeker! Er zijn steeds meer mensen die willen genieten van een alcoholvrij drankje, maar ze hebben vaak moeite om een goede plek te vinden om ze te kopen. Daarom is NIX & NIX opgericht: om mensen een one-stop-shop te bieden voor al hun non-alcoholische behoeften!

Waar kan ik NIX & NIX bezoeken?

De alcoholvrije slijterij NIX & NIX heeft naast hun webshop, ook een aantal fysieke winkels waar je alcoholvrije dranken kan halen. De huidige NIX & NIX locaties zijn:

Wees blij en ga alcoholvrij

Kortom, alcoholvrij is helemaal hip en van deze tijd. Dus als je op zoek bent naar een alcoholvrije slijterij in Nederland, ben je bij NIX & NIX aan het juiste adres. En als je op zoek bent naar een leuk alcoholvrij cadeau, vergeet dan niet te kijken naar onze Alcoholvrije Bier en/of Borrel box!