Offerte.nl Gaat Door Het Dak Met Hun Eigen Man-Box!
04 januari 2021 

Offerte.nl Gaat Door Het Dak Met Hun Eigen Man-Box!

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Jouw eigen gepersonaliseerde Man-Box creëren?

‘Door Het dak gaan’ past helemaal bij Offerte.nl als bedrijf zijnde. 🚀 De website is namelijk gespecialiseerd in het helpen van MKB-bedrijven bij het opstellen van hun offertes. Bovendien helpt Offerte.nl ook diezelfde bedrijven om meer klanten te krijgen. Deze site gaan letterlijk door het dak van al jouw verwachtingen heen!

Offerte.nl gaat ook door het dak met hun relatiegeschenk

Zo’n tof bedrijf als Offerte.nl verdiend daarom ook een tof relatiegeschenk. Samen met het bedrijf hebben wij gekeken naar een unieke samenstelling van hun eigen Man-Box. Op 20 november 2020 was daar de Dag van de Ondernemer. Naar aanleiding van deze dag vond mede-eigenaar Nizar het nu het moment om deze geweldige box te delen met zijn klantenkring. Het resultaat is met luid gejuich door de ontvangers onthaald en daarmee was de missie geslaagd. Via LinkedIn, Facebook en Instagram werd zowel Offerte.nl als Man-Box allerlei unboxing-beelden toegestuurd. Geweldig, toch?

En het resultaat spreekt voor zichzelf. Een super tof relatiegeschenk om de klantenkring even te laten weten dat zij er niet alleen voor staan tijdens deze crisis. Het zijn namelijk lastige tijden voor alle ondernemers, maar juist met zo’n speciaal relatiegeschenk als deze Man-Bo, maak jij al snel verschil.

offerte-nl-man-box-relatiegeschenk-2
Bedankt Nizar, Jooshua en het gehele Offerte.nl-team voor het vertrouwen!

Ook een eigen Man-Box personaliseren?

Dat kan uiteraard en wij zijn erg benieuwd naar jouw idee(ë)n hierover. Neem een kijkje op onze pagina speciaal voor zakelijke relatiegeschenken.

Mocht je echter direct met ons in contact willen treden klik dan hier, en wie weet staat jij ook binnenkort op onze website! 😁