One chip challenge

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.

De One Chip Challenge is een internet uitdaging waarbij mensen proberen om een enkele, zeer pittige chip te eten, vaak met behulp van een video die ze op sociale media delen. Deze uitdaging is populair geworden vanwege de pittigheid van de chips die worden gebruikt.

De One Chip Challenge chips zijn gemaakt van de Carolina Reaper, een van de pittigste pepers ter wereld. De Carolina Reaper heeft een scoville-gehalte van ongeveer 1,5 miljoen, wat betekent dat de One Chip Challenge chips zeer pittig zijn. Deze chips zijn verkrijgbaar bij Sausmetpit en zijn verkrijgbaar in beperkte hoeveelheden.

Het is belangrijk om te onthouden dat de One Chip Challenge chips erg pittig zijn en dat ze voorzichtig gegeten moeten worden. Wij raden ook aan om te luisteren naar je lichaam als je denkt dat het te pittig is en om medische hulp te zoeken als je ziek wordt of andere ongewone symptomen ervaart. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat deelname aan internet uitdagingen altijd op eigen risico is en dat het belangrijk is om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen veiligheid en gezondheid. Zorg daarom dat je ook het andere artikel leest waarin wij vertellen wat helpt om de pittigheid vermindert.

One chip challenge kopen

De doos van de One chip challenge bevat een van de heetste chips ter wereld. De chip zit in een doodskist. De chip is volledig vacuüm verpakt en zit in de doos volledig bedekt door het Carolina Reaper en Scorpion peper poeder. Bij deze verpakking krijg je ook een handschoen, aangezien je deze chip niet met je blote handen mag aanraken. De Carolina Reaper is namelijk een van de heetste pepers ter wereld. de scoville van de carolina reaper is  ongeveer 1,5 tot 2 miljoen.


Tijdens het gebruiken is het handig om voldoende melk en suiker tot je beschikking te hebben. Want dit ga je zeker nodig hebben. Je kan de one chip Challenge kopen bij Sausmetpit. Dit is super leuk om te doen met je vrienden of vriendinnen. Wij wensen jullie heel veel succes met de superhete chip. Je zult er veel plezier van hebben.

One-Chip-Challenge-Kopen

Heetste chips ter wereld

Er zijn veel chips op de markt die bekend staan om hun hoge pittigheid. Hier zijn enkele van de heetste chips ter wereld op basis van hun scoville-gehalte:

 1. Paqui Haunted Ghost Pepper Chips: Deze chips hebben een scoville-gehalte van 1 miljoen en zijn gemaakt van ghost peppers, een van de pittigste pepers ter wereld.
 2. Pringles Xtra Spicy BBQ Chips: Deze chips hebben een scoville-gehalte van 200.000 en zijn gemaakt van habanero-pepers en extracten.
 3. Kettle Brand Ghost Pepper Chips: Deze chips hebben een scoville-gehalte van 500.000 en zijn gemaakt van ghost peppers en extracten.
 4. Lay's Flamin' Hot Dill Pickle Chips: Deze chips hebben een scoville-gehalte van 400.000 en zijn gemaakt van habanero-pepers en extracten.
 5. Hot Chips Diablo: Deze chips hebben een scoville-gehalte van 1 miljoen en zijn gemaakt van ghost peppers en extracten.
 6. Carolina Reaper & Trinidad Scorpion: Deze chips hebben een scoville-gehalte van 2 miljoen en zijn  gemaakt van de Carolina Reaper en Scorpion peper poeder.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze chips erg pittig zijn en dat ze met voorzichtigheid moeten worden gegeten. Maar dit is ook super leuk om met je vrienden te doen wij raden om de One chip challenge te doen met de Caroline Reaper.

Hot chip challenge scoville

De Hot Chip Challenge is een internet uitdaging waarbij mensen proberen om zeer pittige chips te eten, vaak met behulp van een video die ze op sociale media delen. Deze uitdaging is populair geworden vanwege de scoville-schaal, die wordt gebruikt om de pittigheid van pepers of chilipepers te meten.

De scoville-schaal is gebaseerd op het aantal eenheden capsaïcine, het stofje dat pepers en chilipepers hun pittigheid geeft. Hoe hoger het aantal scoville-eenheden, hoe pittiger de peper of chilipeper. Bijvoorbeeld, een jalapeño-peper heeft ongeveer 2.500-8.000 scoville-eenheden, terwijl een habanero-peper ongeveer 100.000-350.000 scoville-eenheden heeft.

Sommige van de chips die worden gebruikt in de Hot Chip Challenge hebben een hoog scoville-gehalte en kunnen daardoor erg pittig zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat het eten van zeer pittig voedsel risico's kan opleveren, zoals maagproblemen en brandwonden aan de mond. Het is daarom raadzaam om voorzichtig te zijn bij het eten van pittig voedsel en te luisteren naar je lichaam als je denkt dat het te pittig is

Top 7 heetste sauzen

Er zijn veel sauzen die bekend staan om hun hoge pittigheid. Hier zijn de top 7 heetste sauzen op basis van hun scoville-gehalte:

 1. Blair's 16 Million Reserve: Deze saus heeft een scoville-gehalte van 16 miljoen en is gemaakt van ghost peppers, een van de pittigste pepers ter wereld.
 2. Da Bomb Beyond Insanity: Deze saus heeft een scoville-gehalte van 135.600 en is gemaakt van habanero-pepers en extracten.
 3. Mad Dog 357 Ghost Pepper Hot Sauce: Deze saus heeft een scoville-gehalte van 357.000 en is gemaakt van ghost peppers en extracten.
 4. The Last Dab XXX: Deze saus heeft een scoville-gehalte van 2,5 miljoen en is gemaakt van de Carolina Reaper, een van de pittigste pepers ter wereld.
 5. The Source: Deze saus heeft een scoville-gehalte van 5 miljoen en is gemaakt van de Trinidad Moruga Scorpion, een van de pittigste pepers ter wereld.
 6. Reaper Squeezins: Deze saus heeft een scoville-gehalte van 6 miljoen en is gemaakt van de Carolina Reaper, een van de pittigste pepers ter wereld.
 7. Dave's Insanity Ghost Pepper Hot Sauce: Deze saus heeft een scoville-gehalte van meer dan 1 miljoen en is gemaakt van ghost peppers en extracten.

Er zijn natuurlijk nog veel meer verschillende sauzen beschikbaar met een hoge scoville-gehalte. Het proberen van verschillende soorten sauzen kan ervoor zorgen dat jij het eten dat je combineert met de sauzen lekkerder gaat vinden.

Wil jij nou je eigen pittige saus maken? Lees dan dit artikel.

Hete saus pakket