Online borrel organiseren? Man-Box helpt jou hiermee!
03 november 2020 

Online borrel organiseren? Man-Box helpt jou hiermee!

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Verbaas jouw collega’s met een unieke online digitale borrel

Verveelde Man Tijdens Online BorrelDe coronacrisis treft niet alleen onze Nederlandse economie, maar ook de onderlinge bedrijfssfeer tussen collega’s. Van digitale Zoom meetings tot Skype sessies tot Microsoft Teams afspraken. En deze lijst gaat en gaat maar door.

Kortom, jullie vrijdagmiddagborrel wordt er in ieder geval niet leuker op!

Ja hoor. Daar gaan we weer…

Tja, leuk is wel anders wanneer jouw chagrijnige collega weer binnenkomt in jullie Zoom borrel, maar geef haar of hem eens ongelijk? Je zit de hele de week al veel te lang achter je computer om vervolgens daar ook nog een beetje blij te gaan borrelen. Nee, het liefst wil je gewoon even het huis uit of iets actiefs ondernemen! Desondanks merkt Nederland op dat een “Coronajaar” ook een enorme explosie aan digitale “borrel-ideeën” kan opleveren, dus hoe nu verder?

Het nieuwe ‘nu’

Het coronavirus is hier en voorlopig niet van plan om weg te gaan, dus wat kunnen wij ondertussen doen aan onze saaie online borrels? Alhoewel wij goed begrijpen dat jij inmiddels je computer uit het raam wilt gooien, vragen wij jou hoop te houden! Om een oplossing te vinden voor het probleem moeten we eerst kijken naar de oorzaak hiervan.

Het probleem van een digitale borrel

Het grootste probleem van digitale borrels is dat ze ‘te digitaal’ zijn.

Om een iets specifieker beeld te krijgen over wat een borrel in moeten houden, raadplegen wij onze betrouwbare vriend Wikipedia.

Die zegt namelijk het volgende hierover:

‘’Een borrel is ook een aanduiding voor een informele, sociale bijeenkomst van een select gezelschap met alcoholische en non-alcoholische dranken en vaak hapjes.’’ (bron: Wikipedia)

Checklist Met Allemaal Punten Voor Een Online Borrel

En? Voldoet jouw digitale borrel aan de checklist hierboven?

Waarschijnlijk wel, maar toch zijn de corona-proof borrels van 2020 anders. Je mist de gezelligheid van de collega’s om je heen. Of de onbeperkte voorraad drank en snacks van de bedrijfskoelkast en tenslotte ook de totale ontlading na een lange werkdag.

Er zit gelukkig wel een voordeel aan deze digitale borrel. Jij kunt namelijk jouw vervelende en zeurende manager op ‘mute’ zetten wanneer hij weer eens aankomt met zijn patser-verhalen. Proost!

Het ideale online borrel pakket!

Vrouw Die Al Sinds 1991 Online Borrels Organiseert

Hoe werkt het digitale borrel spel van Man-Box?

Je kiest de ideale Man-Box uit voor jou en jouw collega’s en stuurt deze hun huisadres toe. Op de dag zelf spreken jullie af op jullie online platform naar keuze. Tja, hier ontkom je helaas niet aan, want het blijft tenslotte een digitale borrel.

Dus wat wordt het jongens? Zoom, Skype of Teams?

Iedereen aanwezig in de chat? Top. Eén iemand maakt lootjes van de namen van alle aanwezigen en stopt deze in een bak. Vervolgens pakt diegene telkens twee namen eruit en deze twee krachtpatsers moeten met elkaar de strijd aangaan. De strijd om onze Man-Box zo snel mogelijk open te breken.

Juich die jongens en meiden toe wanneer zij losgaan met de box. Zie ze worstelen om de box open te krijgen en sneller te zijn dan hun collega. Man, bel John de Mol en zeg hem dat wij een nieuw SBS6 televisie format hebben gevonden!

Degene met de snelste tijd wint een prijs (naar keuze) en degene die het langzaamst was van de groep moet een online rondje doen. Stuur allemaal maar een tikkie naar ‘Joost’ toe, want die gaat ons volgende drankje betalen.

Blije Man Met Zijn Man-BoxWat zit in die digitale borrel box Man-Box?

Wat je wilt! Wanneer jij een digitale borrel organiseert, kan je natuurlijk kiezen wat je wilt. Voor jullie virtuele borrel hebben wij een toffe (speciaal) Bier Cadeaubox of Corona Box. Maar waarom niet kiezen voor een Film Cadeaubox? Hierin zitten namelijk ook twee biertjes en twee frisdrankjes plus popcorn in. Bovendien kunnen jullie de borrel heerlijk op de bank neerploffen om een film naar keuze te bekijken op Pathé Thuis.

Zelf de inhoud kiezen van jouw digitale box? Kies dan voor onze Losse Man-Box. Dan sturen wij de losse boxen naar jouw huisadres toe, zodat je deze zelf kan vullen. Mocht je echt met een grote groep iets leuks willen doen, dan mag je altijd je ideeën doorsturen naar info@man-box.nl en wellicht kunnen wij dit voor jou realiseren.

Namens het hele Man-Box team wensen wij jou en jouw collega’s veel plezier toe in deze bizarre tijden.

Wij drinken er eentje op jullie, cheers!