single mannen relatietraining

Online Training Voor Single Mannen

Ben jij een single man die graag een relatie met een vrouw wil beginnen? Maar het lukt je telkens niet? Dan is deze training iets voor jou! In deze training behandelen ze alles wat je moet weten over het beginnen van een relatie, van hoe je vrouwen benadert tot wat je moet zeggen op je eerste date. We zullen ook een aantal veel voorkomende mythes over dating en relaties ontkrachten, zodat je met vertrouwen aan je reis kunt beginnen. 


Deze training wordt geleid door coaches die zelf het proces van het beginnen van een relatie hebben doorlopen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je het best mogelijke advies krijgt. Ze zullen ook alle vragen beantwoorden die je hebt over vrouwen en daten. Dus als je klaar bent om je reis naar de liefde te beginnen, schrijf je dan vandaag nog in voor deze training!


Friendzone

Friend zone


Je gaat al een tijdje om met die ene leuke meid. Voor jouw gevoel gaat het hartstikke leuk en denk je dat dit wederzijds is. De betreffende meid spreek je veel en je begint smoorverliefd op haar te worden. Alleen je komt niet echt stappen verder. Misschien heb je het wel al besproken en krijg je de bekende woorden te horen: " ik zie jou meer als vriend". Als dit is wat ze zegt... dan kan je de klok er op gelijk zetten dat je in haar "friendzone" beland bent. 

Hoe ga je hier mee om? Hoe kom ik er uit? En sterker nog, hoe zorg ik dat ik er nooit in terecht kom? Op al deze vragen vind je in het eerste blok van de online training antwoorden.


Visie relatie

Welke eisen stel jij aan jezelf? Aan je relatie? En op andere gebieden op je leven? Door een duidelijk beeld hiervan te hebben straal jij zelfverzekerdheid en kracht uit. Wat weer resulteert in een aantrekkingskracht naar vrouwen. Maar zeker zo belangrijk dat dit ook positieve effecten heeft in het dagelijks leven.

Maar hoe bereik je dit? En hoe weet ik wat ik wil? In het 2e blok van de training ontdek jij hoe jij dit kan bereiken. 


Van daten naar relatie

Uiteindelijk leer jij door de online training hoe je succesvolle dates krijgt. En dat er steeds vaker vervolg dates volgen. Vanuit het proces leer je de stappen te maken richting de relatie. Hoe je haar vraagt "jouw" vriendin te worden en hoe je hieruit samen een succesvolle relatie begint.


 • Lees dit artikel als je nog meer wilt weten over de training voor single mannen


Wat ga je leren tijdens de online training voor single mannen?

Aan het einde van deze training, zul je:

  • Weten hoe je vrouwen benadert en een gesprek begint
  • Begrijpen wat vrouwen willen in een relatie
  • Zelfverzekerd een vrouw uit kunnen vragen voor een date
  • Weten wat je moet zeggen (en wat niet) op je eerste afspraakje
  • Een aantal van de meest voorkomende mythes over dating en relaties begrijpen


Dus schrijf je vandaag nog in en zie de resultaten voor jezelf! 

➡️ Online training voor single mannen