Oranje Grenade Box Gespot?
06 oktober 2021 

Oranje Grenade Box Gespot?

Heb jij al de oranje Grenade x Man-Box XXL gespot?

Deze oranje Grenade Man-Box is namelijk niet te missen! Momenteel staat deze grote jongen in diverse sportscholen in- en rondom Nederland. De kans is daarmee groot dat je hem al gespot hebt.

Grenade (bekend van o.a. Carb Killa bars)

Wellicht ben je er al tig keer langsgelopen bij het tankstation of ben jij al enorm fan van hun Carb Killa-bars. Het (sport)merk Grenade, opgericht in 2010 door Alan- en Juliet Barrat, had een simpele missie. Namelijk het creëren van een verantwoord product, die ook nog een lekker smaakt. Nu vraag je jezelf af ‘waarom heet Grenade nou Grenade?’. Volgens insiders was het allereerste product van het merk zo explosief, dat een iemand het beschreef als een ‘granaat’. Het merk Grenade en het product, de Thermo Detonator waren geboren.

Momenteel is Grenade in meer dan 80 landen verkrijgbaar met als bestverkopende product de Carb Killa-eiwitrepen. Deze energybars zijn rijk aan complete eiwitten, arm aan suiker en rijk aan vezels. En bovendien echt lekker om te eten (niet geheel onbelangrijk).

Grenade & Man-Box

Nu dat je iets meer weet over het sportmerk Grenade, is het waarschijnlijk niet zo gek dat onze paden zijn gekruist. Beide merken staan voor kracht, power, explosiviteit en dat alles met een knipoog. Daarom hielpen wij graag onze vrienden met hun eigen Man-Box XXL. Deze oranje megabox was voor ons ook een mooie test, dus wie weet zie je hem ooit terug op www.man-box.shop.

Bovendien hebben vorig jaar voor een aantal influencers een heus Grenade-kerstpakket mogen verzorgen:

Ook een eigen Man-Box maken?

Wij staan altijd open voor creatieve ideeën. Mocht je daarom onze Man-Box willen inzetten voor jouw merk of bedrijf, laat ons weten hoe wij hierbij kunnen helpen. Neem contact met ons op via deze link.