Geef die man een origineel kerstcadeau!

Doe het dit jaar helemaal anders. Verras hem dit jaar met een origineel kerstcadeau!

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat hij wil is een origineel kerstcadeau man!

Het is tijd om toe te geven, het vinden van een origineel kerstcadeau voor je man is lastig. Niet alleen voor je man, maar ook voor je vriend, broer, zoon of neef. Of je deze keer optijd ben begonnen met de kerstinkopen of lastminute, het vinden van een origineel kerstcadeau man is een uitdaging!

Kerstcadeau voor mannen


Elk jaar weer stel je jezelf de vraag; wat zal  ik hem als kerstcadeau geven? Vaak hebben mannen niet, net als vrouwen, een verlanglijstje met wensen wat zij willen voor kerst. Als ze die al hebben staan ze vaak niet voor niks op een wensenlijstje, lees erg prijzig!


Lijst of geen lijst, je wil natuurlijk wel een kerstcadeau voor je man halen wat hij geweldig gaat vinden. Kies daarom voor een cadeaubox van Man-Box! De cadeauboxen van Man-Box zijn ontworpen voor en door echte mannen! Voor elke soort man hebben zij een leuke en originele box. Man-Box is namelijk gespecialiseerd in het verzorgen van unieke cadeauboxen en daarmee ook kerstcadeau man. Is de man in kwestie een fanatieke sporter, een filmliefhebber of houd hij wel van de bourgondische  levenstijl? Voor elke soort man is er wel een passende box. 

Een origineel kerstcadeau onder de boom


Je wil dit jaar een keer iets anders cadeau geven, een keer wat anders dan een paar sokken, fles parfum of een verzorgingspakket for men. Geef is een origineel kerstcadeau man! 

Daarom gaan we het dit jaar helemaal anders doen! Met een kerstcadeau van Man-Box zet jij een origineel mannencadeau onder de boom! De cadeauboxen van Man-Box zijn verpakt in een houten box, deze is volledig dichtgetimmerd. Deze moet worden opengebroken met het bijgeleverde breekijzer. Het uitpakken van de box is al een hele andere ervaring dan een paar plakbandjes lostrekken!

Welke Man-Box geef jij cadeau?

Geef die man ook een Man-Box!