background-vaderdag-man-box

Origineel Vaderdag Cadeau

Verras ook jouw vader met een origineel Vaderdag cadeau

daddy-cry

Fijne Vaderdag, of toch niet?...

Een origineel Vaderdag cadeau geven. Tja, het blijft ieder jaar weer lastig om iets origineels te bedenken voor die stoere vaders. Natuurlijk 'doet' elke vader blij wanneer hij een cadeau krijgt van zijn kinderen. Logisch! Maar is het niet veel leuker wanneer hij echt verrast is? Daarmee maak je Vaderdag 2021 namelijk wel echt onvergetelijk voor hem.

Daarom wil je echt niet meer met de volgende cadeaus voor jouw vader aankomen:

  1. Een vreemd gekleurd paar sokken
  2. Een karrig ontbijt op bed
  3. Een paar stenen ijsblokjes van het internet
  4. Een giftcard die snel in een keukenla verdwijnt
  5. Noem het maar op...

Been there, done that. Nee, onze vaders verdienen betere kado's dit jaar. Iets waarvan hij weet dat jij of jullie om hem geven. Verras jouw pap daarom met een vaderdag cadeau dat hij totaal niet ziet aankomen...

Maak Vaderdag 2022 onvergetelijk!


CORONA CADEAUBOX
FILM CADEAUBOX
BORREL CADEAUBOX
GEZONDE CADEAUBOX
Man-Box Vader Vaderdag

Hét Vaderdag cadeau idee 🎁

Er zijn ook zoveel Vaderdagcadeaus te vinden op het internet en toch voelt alles een beetje hetzelfde. Je geeft een vaderdag cadeau, hij ziet het cadeau en vervolgens verdwijnt hetzelfde Vaderdagscadeau weer in de kast. Oftewel, niet bepaald een 'onvergetelijke cadeau ervaring'. Maar wat is dan een goed cadeau idee voor Vaderdag?...


Wij hebben het verlossende antwoord. Jij gaat dit jaar jouw vader verrassen, jij gaat hem enorm verwennen. Jij gaat hem iets geven waar hij nog jaren over na gaat praten. Wij hebben het meest originele Vaderdagscadeau voor hem en dit Vaderdag cadeau idee delen wij graag met jou.


Dit jaar geef jij jouw vader een Man-Box! 

Wat is een Man-Box? 📦💪

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Andere mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Geef jouw vader ook een Man-Box!

Kortom, een origineel Vaderdag cadeau nodig?...