Over De Gastblogger

Over de schrijver

Wat begon als het schrijven van verslagen voor het pupillen voetbalelftal in het clubblaadje van de plaatselijke voetbalvereniging ging van bloggen op Hyves, Facebook tot mijn heuse eigen Blogspot. En nu ben ik dus op de site van Man-Box te vinden met mijn stukjes. Omdat ik daarvoor gevraagd ben. En omdat ik het leuk vind. En dus omdat het kan.

Ik ben net als jullie: ik hou van leuke dingen. En als ik iets leuks heb meegemaakt, schrijf ik het op. Leuke dingen vind ik bijvoorbeeld voetbal, motorrijden, op stap gaanmet vrienden, gamen, muziek, noem het maar op. Voetbal is overigens op een belachelijk laag niveau, de derde helft is het belangrijkste.

Op vakantie gaan is ook hartstikke leuk, maar je ziet mij niet met een rugzakje in de bergen van Vietnam lopen tobben. Een hotel of resort op niet te ver vliegen is meer dan prima, als het er maar warm is. En het bier koud. Lokaal of geïmporteerd, dat boeit me eerlijk gezegd niet zoveel.

Ik ben vrijgezel zonder kinderen. Tussen ons gezegd: Dat bevalt me uitstekend zo. Lekker doen en laten waar ik zelf zin in heb. Het is een keuze. En dat is een keuze waar ik elke dag achter sta. Heb je een andere keuze gemaakt, dan zal je mij daar niet over horen. Iedereen moet lekker doen wat hij of zij zelf wil. Als je maar achter je keus blijft staan. Sta je dat niet? Doe dan je best zodat je weer achter je keuze komt te staan.


Mijn eigen blog is te lezen op keesgeniet.blogspot.nl