Over Man-Box

Het verhaal achter Man-Box

Het begon allemaal met die ene vraag...

In het verleden liepen wij (Kevin & Wesley) al vaker tegen de vraag aan, namelijk...

"Wat moet ik een man cadeau doen?”.

Naar aanleiding van deze vraag hebben wij in 2016 de allereerste proefversie van onze Man-Box gemaakt. Bij het weggeven van deze cadeaubox, gevuld met leuke cadeaus aan een collega, vroegen vele van onze vrienden om ook een Man-Box voor hun te maken. Zij waren hier vervolgens razend enthousiast over en hun mannelijke ontvangers ook.


In datzelfde jaar was Man-Box ontstaan.

Wat is de Man-Box?

Man-Box is gespecialiseerd in het verzorgen van originele cadeauboxen voor mannen.


Onze iconische Man-Box is een houten stoere cadeaubox. Deze moet hij openbreken met het bijgeleverde breekijzer om tot de inhoud te komen!

De ultieme Man-Box ervaring

Uit onze klantervaringen blijkt wanneer je met de Man-Box aankomt, bijvoorbeeld bij een verjaardag, dat het al een belevenis op zichzelf is. Onze unieke cadeaubox is namelijk stoer, opvallend en voelt stevig aan.


Het idee dat je met iets unieks en origineels aankomt op iemand verjaardag, doet zowel wat met jou als de ontvanger als de andere genodigden. Je ziet vaak de mensen zich afvragen: ”wat is dat dan nu weer?”. Dit is, zoals een legendarische klant het ooit mooi omschreef, al de ‘voorpret’. De jarige man wordt gefeliciteerd en de Man-Box wordt aan hem overhandigt. 
Vader Zoon Man-Box Bingo

En dan nu het tweede deel van de beleving!

Mensen staan om de Man-Box

Voer de groepsdruk op

Na een korte uitleg mag de jarige job met het bijgeleverde breekijzer aan de slag gaan. De overige genodigden staan in een kring om de jarige job heen en kijken verbaast toe. De man voelt vervolgens een soort van prestatiedruk/competitie.

Er wordt namelijk vanuit de kring geroepen dat hij zijn best moet doen en dat hij wel ‘even zijn spierballen mag laten zien’. Het zoeken naar een begin of opening is daarmee voor de jarig het meest lastige, maar zal hem toch lukken…


Hoera! 🎉 Hij heeft de Man-Box geopend en trots laat hij zien wat er in de box zit. Het eindresultaat? Een onvergetelijk ervaring voor zowel de gever als de ontvanger.

Het team achter Man-Box

Wesley Man-Box

Wesley

De prettig gestoorde creatieve invulling van Wesley zorgt er altijd voor dat elk feestje nét iets leuker wordt.

Kevin Man-Box

Kevin

De geestelijke vader achter Man-Box! Kevin voert namelijk al sinds 2016 de strijd tegen foute mannen cadeaus.