Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd.

Het begon allemaal met die ene vraag

In het verleden liepen wij (Kevin & Wesley) al vaker tegen de vraag aan, namelijk...

"Wat moet ik een man cadeau doen?”.

Naar aanleiding van deze vraag hebben wij in 2016 onze allereerste proefversie van de Man-Box (Inmiddels Breekbox) gemaakt. Bij het weggeven van deze cadeaubox, gevuld met leuke cadeaus, vroegen vele van onze vrienden en collega's om ook een Man-Box voor hun te maken.

Zij waren hier vervolgens razend enthousiast over en hun mannelijke ontvangers ook. In datzelfde jaar was Man-Box ontstaan.

Wat is de Breekbox?

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd.


Onze iconische Breekbox is een houten stoere cadeaubox. Deze moet hij openbreken met het bijgeleverde breekijzer om tot de inhoud te komen!

De ultieme Breekbox ervaring

Uit onze klantervaringen blijkt wanneer je met de Breekbox aankomt, bijvoorbeeld bij een verjaardag, dat het al een belevenis op zichzelf is. Onze unieke cadeaubox is namelijk stoer, opvallend en voelt stevig aan.


Het idee dat je met iets unieks en origineels aankomt op iemand verjaardag, doet zowel wat met jou als de ontvanger als de andere genodigden. Je ziet vaak de mensen zich afvragen: ”wat is dat dan nu weer?”. Dit is, zoals een legendarische klant het ooit mooi omschreef, al de ‘voorpret’. De jarige man wordt gefeliciteerd en de Breekbox wordt aan hem overhandigt. 
Vader Zoon Man-Box Bingo

Breek die box open!

Het allerleukste van de Breekbox is natuurlijk het openbreken van de box. 


Maar dit blijft toch niet altijd even gemakkelijk om te doen...

En dan nu het tweede deel van de beleving

Mensen staan om de Man-Box

Voer de groepsdruk op

Na een korte uitleg mag de jarige job met het bijgeleverde breekijzer aan de slag gaan. De overige genodigden staan in een kring om de jarige job heen en kijken verbaast toe. De man voelt vervolgens een soort van prestatiedruk/competitie.

Er wordt namelijk vanuit de kring geroepen dat hij zijn best moet doen en dat hij wel ‘even zijn spierballen mag laten zien’. Het zoeken naar een begin of opening is daarmee voor de jarig het meest lastige, maar zal hem toch lukken…


Hoera! 🎉 Hij heeft de Man-Box geopend en trots laat hij zien wat er in de box zit. Het eindresultaat? Een onvergetelijk ervaring voor zowel de gever als de ontvanger.

Man-Box zakelijk inzetten?

Wil jij de Man-Box aan collega's, klanten of relaties geven? Bekijk dan onze zakelijke pagina of neem direct contact met ons op

Team Man-Box

Wesley Man-Box

Wesley

De prettig gestoorde creatieve invulling van Wesley zorgt er altijd voor dat elk feestje nét iets leuker wordt.

Kevin Man-Box

Kevin

De geestelijke vader achter Man-Box! Kevin voert namelijk al sinds 2016 de strijd tegen foute mannen cadeaus.

Neem contact met ons op

Wil jij in contact komen met ons? Dat kan al simpel door een bericht achter te laten via onze chatbot. Hier kan je kiezen om jouw bericht achter te laten via WhatsApp of per mail.