Philips Oneblade Face Body

GADGET REVIEW

Philips Oneblade review


De meeste mannen moeten een heleboel verschillende apparaten gebruiken om de perfecte baard en lichaamshaar look te krijgen. Dit kan tijdrovend en frustrerend zijn!


Niet alleen moet je meerdere apparaten gebruiken, maar je hebt waarschijnlijk ook niet de tijd of het geduld om uren voor de spiegel te staan om alles precies goed te krijgen.


Oplossing: De Philips OneBlade is de oplossing voor uw verzorgingsbehoeften. Met dit ene apparaat kun je je baard gemakkelijk trimmen, scheren en bijwerken. Het vibrerende mesje volgt de vormen van uw gezicht precies, zodat er geen haartje over het hoofd wordt gezien. U kunt ook het meegeleverde opzetstuk voor lichaamshaar gebruiken om snel en gemakkelijk over uw hele lichaam te trimmen.

Wat is de Phlips Oneblade?

De Philips OneBlade QP2630/30 Face + Body is het perfecte scheerapparaat voor elke gewenste look, of u nu een gladgeschoren gezicht, een verzorgde baard of iets daartussenin wilt. Met vier opzetkammen en een opklembare lichaamskam geeft dit veelzijdige scheerblad u de kracht om elke gewenste stijl te creëren, terwijl het huidbeschermingssysteem elke keer weer voor een gladde, comfortabele scheerbeurt zorgt. De OneBlade is snel en efficiënt, waardoor het gemakkelijk is om je contouren bij te werken of je hals te scheren zonder sneetjes of wondjes.


Of u nu op zoek bent naar een nieuwe stijl of het gewoon netjes wilt houden, het Philips OneBlade-mesje is de perfecte oplossing.
Philips OneBlade Face + Body QP2630/30

Philips OneBlade Face + Body

Trim op de perfecte lengte

Trim je baard met een van de 4 opzetbare stoppelkammen (1, 2, 3 en 5 mm) en trim je lichaam met de lichaamskam (3 mm) in elke gewenste richting.

Nat en droog

De OneBlade is waterbestendig en is dus gemakkelijk schoon te maken: gewoon onder de kraan afspoelen. U kunt scheren met of zonder schuim - wat u maar wilt.

Unieke OneBlade-technologie

De Philips OneBlade heeft een revolutionaire technologie die is ontworpen voor de styling van gezicht- en lichaamshaar.

De voordelen van de Philips Oneblade

De Philips OneBlade is een veelzijdig instrument waarmee u uw gezichtshaar perfect in model kunt brengen. Hij kan uw gezichtshaar trimmen, scheren en stylen, en met sommige modellen kunt u zelfs uw lichaamshaar trimmen. Een van de belangrijkste voordelen van de Philips OneBlade is dat hij niet direct op de huid scheert, wat irritatie vermindert. Bovendien is de Philips OneBlade een uitstekende keuze voor mensen die een gladde, schone huid willen zonder helemaal kaal te worden. Of u nu uw baard wilt bijwerken of een geheel nieuwe look wilt creëren, met de Philips OneBlade behaalt u het perfecte resultaat.
Slijtindicator voor de Oneblade

Wanneer moet ik de mesjes van mijn Philips OneBlade vervangen?

Als u niet zeker weet wanneer u het mesje van uw Philips OneBlade moet vervangen, kan de ingebouwde vervangingsindicator handig zijn.


Indicator voor vervanging van OneBlade-mesjes

Uw Philips OneBlade is uitgerust met een slijtage-indicator. 


Tijdens het gebruik verschijnt er langzaam een groene balk op het mesje. Wanneer de balk volledig zichtbaar is, moet u het mesje vervangen om het beste resultaat uit uw OneBlade te halen. De groene balk is bedoeld als waarschuwing. U kunt het mesje op elk moment vervangen, zolang u tevreden bent over de werking van het scheerapparaat.


Gebruik altijd originele Philips-vervangmesjes voor uw OneBlade. Er zijn sites waar je imitatie mesjes kan kopen maar dit wordt afgeraden om te kopen. De levensduur van uw mes is afhankelijk van uw gebruiksgewoonten. Hoe vaker u de Oneblade gebruikt hoe eerder het mes vervangen moet worden. Het mesje wordt bot bij gebruik, net als een gewoon scheermes. Dit kan leiden tot slechtere scheerprestaties en een sterker trekkend gevoel bij het scheren of trimmen.

Philips Oneblade Kopen

De Philips OneBlade QP2630/30 Face + Body is het perfecte scheerapparaat voor elke look, of u nu een gladgeschoren gezicht, een verzorgde baard of iets daartussenin wilt. Met vier opzetkammen en een opklembare lichaamskam geeft dit veelzijdige scheerapparaat je de kracht om elke stijl die je wilt te creëren, terwijl het huidbeschermingssysteem zorgt voor een gladde, comfortabele scheerbeurt elke keer. De OneBlade is snel en efficiënt, zodat u gemakkelijk uw contouren kunt bijwerken of uw hals kunt scheren zonder snijwonden of wondjes.

U kunt Philips OneBlade online kopen op de officiële website of bij erkende verkooppunten.

Philipss Oneblade face

Voordelen


Nadelen
Philips OneBlade QP2520/30
€ 36,99

Philips Oneblade QP2520/30

Trim, scheer en style haar van alle lengtes

Trim, scheer en style haar van iedere lengte met de revolutionaire OneBlade. Deze hybride styler is speciaal ontworpen voor mannen die graag variëren in hun baardstijl. Het snel bewegend mesje, met unieke OneBlade-technologie, maakt 200 bewegingen per seconde en scheert haar van iedere lengte moeiteloos en comfortabel af. Trim je baard met een van de meegeleverde stoppelkammen en creëer perfecte contouren met het dubbelzijdige mesje.

Voordelen

  • Oplaadbaar
  • Veelzijdig apparaat; voor gezicht en lichaam
  • Geen tot weinig gezichtsirritaties
Nadelen
  1. Redelijk dure vervangingsmesjes
  2. niet geschikt voor alle haar lengtes