Review Sonic 2: precies zoals een sequel hoort te zijn
07 augustus 2022 

Review Sonic 2: precies zoals een sequel hoort te zijn

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.
De Sonic 2 film is een geweldig vervolg op de eerste Sonic film. Het plot volgt Sonic en zijn vrienden terwijl ze proberen om Dr. Robotnik en Knuckles te stoppen van het in handen krijgen van een smaragd met vernietigende krachten. Sonic is vastbesloten om hen te stoppen en zijn huis, Green Hills, te beschermen. De actie in Sonic 2 is non-stop en de beelden zijn verbluffend. Ook het stem acteerwerk is van topniveau, met Ben Schwartz die terugkeert als de stem van Sonic. Jim Carrey is ook terug als de kleurrijke Dr. Robotnik, en hij brengt dezelfde energie en humor in de rol als hij in de eerste film deed.  Sonic 2 is een geweldig vervolg dat niet onderdoet voor de eerste film op welke manier dan ook. Het verhaal is spannend, de actie is non-stop, en de visuals zijn prachtig. Als je een fan bent van de eerste Sonic-film, dan wil je Sonic 2 zeker bekijken. 
Het enige minpunt aan Sonic 2 is dat het een beetje te kort is. Met iets minder dan 2 uur film, voelt het alsof er meer verhaal te vertellen had kunnen zijn. Maar wat er te zien is, is zeker de moeite waard en zal je naar meer doen verlangen 

Waar kan ik Sonic 2 kijken?

Sonic 2 is nu te zien op streaming platforms zoals Pathé Thuis en meJane. Op het moment van schrijven betaal je hier nog extra voor (huren), maar hopelijk is de film binnenkort ook gratis te zien op bijvoorbeeld Netflix. 

Veelgestelde vragen over Sonic 2

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je misschien nog wat vragen hebt naar aanleiding van deze film. Daarom hebben wij de meest voorkomende vragen op het internet op een rij'tje voor je gezet:

Wie is Sonic the Hedgehog?

Sonic is een blauwe egel met supersonische snelheid. Hij is ook de hoofdrolspeler in de Sonic the Hedgehog videogame franchise.

Wie is Dr. Robotnik?

Dr. Robotnik is de belangrijkste antagonist van de Sonic the Hedgehog videogame franchise. Hij is een gestoorde wetenschapper die de wereld wil overnemen en een leger van robotachtige wezens wil bouwen die bekend staan als Badniks.

Waar gaat Sonic over?

De Sonic the Hedgehog videospel-franchise volgt de avonturen van de snelle egel terwijl hij probeert te voorkomen dat de kwaadaardige Dr. Robotnik de wereld overneemt. Bekijk hieronder de laatste Sonic 2-trailer:

Is Sonic 2 een goede film?

Ja, Sonic 2 is een goed vervolg op de eerste Sonic-film. De film heeft betere actie, humor en een beter verhaal dan de  de eerste.

Wat zijn de recensies over Sonic 2?

De kritieken op Sonic 2 zijn overwegend positief. Critici hebben de film geprezen omdat het een geweldig vervolg is op de eerste Sonic-film en om de spannende actie en verhaal.
Hoelang duurt Sonic 2?

De filmduur van Sonic 2 is 2 uur en 2 minuten.

Is Sonic 2 geschikt voor kinderen?

De film wordt over het algemeen geschikt geacht voor kinderen vanaf 7 jaar. Sommige scènes zijn misschien wat te heftig voor jongere kijkers, maar over het algemeen is de film voor de meeste kinderen goed te volgen.

Geef iemand Sonic 2 cadeau

Met onze film cadeauboxen geef je al snel iemand deze film cadeau. Bij Man-Box kan je kiezen uit film brievenbus cadeaus (Boxsy) of onze Film Cadeaubox.  Je kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen aan het geschenk. Onze film boxen bevatten allemaal een giftcard plus moviesnacks! 

Kortom, wil je iemand Sonic 2 cadeau doen? Doe het dan met Man-Box!