Sorry Cadeau Voor Hem Nodig? 🤕 Man-Box Schiet Te Hulp!

Maak jouw excuses net wat persoonlijker 📦❤️

Wij hebben het Sorry Cadeau voor Hem! Foutje gemaakt? Ach, we maken allemaal wel eens een foutje. Daarvoor zijn wij tenslotte mens. Het ene foutje is uiteraard groter dan de ander, maar niks is onoverkoombaar. Maar sommige foutjes hebben net wat meer nodig dan een simpel excuses met bijvoorbeeld een speciaal ‘sorry cadeau' voor hem‘.

Waarom heb jij een Sorry Cadeau nodig?

Misschien ben vreemdgegaan of heb je jouw vriend ergens gruwelijk mee teleurgesteld? Of heb je gewoon ruzie gemaakt en achteraf spijt van je eigen gedrag. Ten eerste, wees vooral niet te hard voor jezelf, want je bent tenslotte maar een mens. Wij leggen jouw in een paar simpele stappen uit hoe jij jouw fouten kan corrigeren.

Ben je er klaar voor? Hier komen de stappen die jij moet doorlopen… #walkofshame

1. Speel de ruzie opnieuw af in je hoofd en erken jouw fouten

Waar ging het mis? Wie heeft er gelijk en maakt dat eigenlijk nog uit of ging de ruzie om niks? Sowieso zijn er zelden winnaars bij ruzies, maar het belangrijkste is om jouw eigen fouten te erkenen. Pas wanneer je dit weet, kan jij 100% achter jouw excuses staan. Probeer daarom even afstand te nemen van je eigen gevoel en bekijk de situatie vanuit de derde persoon.

2. Zeg ‘Sorry' 🗣️

Het klinkt zo makkelijk, maar om simpelweg ‘sorry' te zeggen is niet altijd even makkelijk. Toegeven dat je fout zit, vereist moed en is vaak lastig. Waarom? Nou, je geeft toe dat je fout zat en dat is natuurlijk nooit leuk om te doen. Echter win je wel regelmatig gelijk het respect van je partner terug. Hij weet ook wel dat het lastig is om sorry te zeggen, dus wij van Man-Box zeggen alvast tegen jou ‘GOOD JOB!'.

3. Maak het goed met een Sorry Cadeau 🎁

Je zat er al op te wachten, maar een sorry cadeau voor hem – je ontkomt er niet aan! Je moet het namelijk goed maken en alhoewel foutjes zo gemaakt zijn, vereist waarschijnlijk jouw ‘fuck-up' even net wat meer aandacht.

Wanneer je een cadeaubox voor hem bestelt via de Man-Box shop, kan je gratis een kaartje schrijven. Deze bedrukken wij op onze unieke mannelijke kaartjes en zorgen daarmee ervoor dat jouw boodschap over komt.

Kies je voor een Bier Box of ga je een niveau'tje hoger met onze Borrel Box? Of wellicht ga je het gelijk goedmaken met een filmavond voor twee met onze Film Cadeaubox. Mocht je nog advies nodig hebben, kan je ook ons bereiken via de Chatbot op Man-Box.nl. Dan schiet één van onze mannen jou te hulp om een keuze te maken.

Geloof ons maar, alles komt goed.

Mocht hij je excuses niet kunnen accepteren, dan is het helaas niet anders. Ga jezelf niet voor altijd kwelen met het idee dat jij iets fout hebt gedaan. Iedereen maakt fouten, dat maakt ons immers mens. Maar je hebt je hele leven nog voor je en als hij niet jouw Sorry Cadeau van Man-Box kan aanvaarden, vinden wij dat je gewoon een nieuwe vriend moet zoeken!

😁 Geintje natuurlijk. Wij wensen jou heel veel succes & moed toe met sorry zeggen!

 

 

arrow_drop_up arrow_drop_down