Home Man-Box Pagina Banner

De Speciaal bier cadeaupakket voor echte bierdrinkers!

Een echte Man-Box gevuld met heerlijke speciaalbieren

Een speciaal cadeaupakket 

Elk jaar komen er meer verschillende soorten bieren bij. Zoveel dat je het zelf ook niet altijd kan bijhouden. Wat is het nieuwste en lekker biertje? Is jouw vriend, vader, oom, opa, neef een echte bierliefhebber? Dan is een speciaalbier cadeaupakket perfect! Zie het als een heerlijke proeverij van allerlei verschillende speciaalbieren.

Speciaal(bier) voor hem


Wat maakt een speciaalbier speciaal? Bier is van zichzelf al speciaal! Het ‘normale bier’ wordt pilsner genoemd. Eigenlijk alles wat niet onder pilsner valt is speciaalbier.  Voor de echte bierliefhebbers is een speciaalbier cadeaupakket perfect. 


 ➡️ Lees hier ons artikel over cadeaus voor mannen die van bier houden.


De mannen van Man-Box hebben de perfecte bier cadeaubox samengesteld met heerlijke speciaalbieren. Zo wordt de ontvanger van dit prachtige speciaalbier cadeaupakket een echte kenner.

De bier cadeaubox is gevuld met bieren van brouwerij Hert bier, bier uit de Veluwe. Al deze bieren staan in het teken van het leven. Denk hierbij aan ‘ Lang Zal Ze Leven’ zo begint de avond, ‘Dubbel Leven’ dubbelzien na een paar biertjes is niet uitgesloten. ‘Wild Leven’ en los! ‘Zwaar Leven’ zo zal je je ongetwijfeld de volgende dag voelen na meerdere speciaalbiertjes.


Een speciaal bier wordt gedronken uit een glas en dan bedoelen we niet de fles. In de bier cadeaubox van Man-Box zit daarom een speciaal proefglas!

Maak je borrel speciaal


Bij een heerlijk koud speciaal biertje hoort wel een hapje. Dat vond Man-Box ook! Daarom hebben ze de borrel cadeaubox gemaakt. Deze is gevuld met de heerlijke speciaalbieren van die bier cadeaubox samen met afgestemde charcuterie. Doe maar speciaal!


Toch (nog) niet zo een fan van speciaalbieren of een ander soort biertje in gedachten? Misschien is de Film cadeaubox - Man-Box gevuld met Bud Weisser wel wat? Of wat dacht je van de Corona cadeaubox.

Speciaalbier is voor iedereen


Een speciaalbier cadeaupakket is natuurlijk niet alleen voor mannen. Ook de echte Man-Box kan worden opengebroken door vrouwen die van bier houden.

Welke Man-Box geef jij cadeau?

Borrel cadeaubox
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Borrel cadeaubox

De ideale box als het gaat om (online) borrels, verjaar- en feestdagen.
Brouwerij 't ij
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Brouwerij 't IJ cadeaubox

De ideale box voor de fijnproever van speciaalbier. De Amsterdamse bieren zijn bekend en berucht om hun goede smaken.
Bier cadeaubox
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Bier Cadeaubox

De ideale box voor de bierkenner die opzoek is naar nieuwe bieren en smaken.

Geef jouw man ook een Man-Box!