Een stoer kerstpakket

Een cadeaubox voor echte mannen!

Wat is een Man-Box?

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Stoer kerstcadeau!

Werkzaam in een bedrijf waar voornamelijk mannen werken? Voor een echt mannenbedrijf hoort dan ook een stoer kerstpakket wat daar goed bij past. Ook binnen een bedrijf waar voornamelijk mannen werken zijn er verschillende type mannen. Gelukkig zijn er nog veel meer keuzes aan kerstpakketten voor mannen.


Kerstpakketten voor mannen


Het einde van het jaar is inzicht en je wil de hardwerkende mannen graag bedanken. Dit wil je niet zomaar doen, maar met een echt kerstpakket voor mannen. Voor zowel de stoere man, als de wellness man. 


Man-Box biedt de perfecte combinatie voor een stoer kerstpakket. De cadeaupakket zijn speciaal ontworpen voor echte mannen. Voor de stoere mannen een goed gevulde borrelbox, een corona cadeaubox of een koffie cadeaubox bijvoorbeeld. 

Voor de echte wellness mannen heeft Man-Box ook een stoer kerstpakket. De mannen verzorging cadeaubox. Deze is gevuld met stoere verzorgingsproducten voor echte mannen


Het uitgebreide assortiment is terug te vinden in de online shop van Man-Box, daar vind je alle soorten kerst cadeauboxen voor mannen.

 

Kies voor een stoer kerstpakket


Een Man-Box als kerstpakket is gegarandeerd een stoer kerstpakket. Alle Man-Boxen worden geleverd in een dichtgetimmerde houten box. Deze dient opengebroken te worden met een breekijzer. Het openbreken is de enige manier om tot de inhoud van het stoere kerstpakket te komen. 


Met een Man-Box als kerstpakket geef je een origineel en stoer kerstpakket cadeau. Hier wordt iedereen wel blij van.
Bij Man-Box kan je er ook voor kiezen om het stoere kerstpakket te laten personaliseren. Laat de namen van de stoere mannen bedrukken op de bijgeleverde breekijzers.


Een stoer kerstpakket is natuurlijk niet alleen voor mannen, ook de stoere vrouwen kunnen genieten van een Man-Box als kerstcadeau!


Welke Man-Box cadeaubon geef jij als kerstpakket aan je stoere medewerkers?

Geef die man ook een Man-Box voor kerst!