Film tip Pathé Thuis: lachen met The Gentlemen
14 oktober 2020 

Film tip Pathé Thuis: lachen met The Gentlemen

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Als je Snatch al lachen vond, vind je waarschijnlijk ‘The Gentlemen’ nog grappiger!

Filmregisseur Guy Ritchie, die onder andere bekend is van films zoals SnatchSherlock Holmes en Aladdin, heeft volgens ons weer een meestwerk afgeleverd met The Gentlemen (2019). Deze actiegerichte film met enorm veel humor is grappig, spannend, maar vooral weer even een verfrissing van alle andere films die afgelopen jaar zijn uitgekomen. In deze misdaadkomedie draait het namelijk om een drugsbaas / zakenman, die al een enige tijd lang in de wiethandel zit. Nu vindt deze jongen het hoog tijd om eruit te stappen en wilt hij de boel verkopen. Hij is opzoek naar potentiële kopers, maar dit gaat niet geheel volgens plan.


The Gentlemen 2020 Film Man-Box


Deze hilarische misdaadkomedie film staat momenteel op nr. 6 in de Top 20 van Pathé Thuis. Pak jouw Pathé Thuis voucher uit de Film Cadeaubox en geniet van deze nieuwste blockbuster!

Snatch 2.0?

Alhoewel wij van Man-Box fan zijn van soortgelijke komische actiefilms, snappen wij tegelijkertijd de kritiek dat deze film teveel weg heeft van zijn eerdere voorganger, namelijk Snatch (ook geregisseerd door Guy Ritchie). De link is natuurlijk snel gemaakt, aangezien beide films veel weg hebben elkaar betreft filmstijl en humor. Maar maakt dit The Gentleman een mindere film? Zeker niet. Sterker nog, wij zijn in ieder geval enorm blij dat deze Snatch 2.0. uitgekomen is. Met een sterrencast als Matthew McconaugheyTom Hardy en Hugh Grant is dit wederom een geweldige blockbuster.

Snatch Screenshot Man-Box 1

The Gentlemen in een notendop

Net zoals in zijn voorganger (Snatch) volgt deze film verschillende verhaallijnen gedurende de film. Eén van de belangrijkste hoofdrollen is weggelegd voor Hugh Grant, die een creatieve filmmaker / journalist speelt. Wanneer hij in aanraking komt met een onderwereld vol drugs, ziet hij de kans schoon om het script van zijn leven te schrijven. Tijdens het schrijven van dit script deelt hij passages ervan met dezelfde gangsters die hij door de tijd ontmoet. Dit zorgt af en toe voor hilarisch momenten, aangezien Hugh Grant zijn karakter en deze gangsters het vaak niet eens worden over de scenes.

Is The Gentlemen het kijken waard?

Hou jij van een grappige film met veel actie? Dan is het antwoord op de vraag of The Gentlemen het kijken waard is ‘zeker weten’! Deze film is niet per se de meest originele film qua verhaal en in zekere zin is de film het kleinere broertje van zijn voorganger Snatch. Echter, hebben wij van Man-Box enorm genoten van deze misdaadkomedie. Vooral de nogal ‘lompe’ lach-scenes (no spoilers).

Dus volgens ons moeten jij en je vrienden zeker deze blockbuster zien. Dit popcorn spektakel is een gegarandeerd een succes. Toevallig zit er ook mais in de Film Cadeaubox om je eigen zoet en/of zoute popcorn te maken. En ook nog een Pathé voucher! Maar dat wist jij natuurlijk al!

Wil jij deze supertoffe Film Cadeaubox geven? Bestel hem dan op deze website van Man-Box.nl