Thor: Love and Thunder | Alles wat je moet weten over de nieuwste Marvel film
28 juni 2022 

Thor: Love and Thunder | Alles wat je moet weten over de nieuwste Marvel film

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.Het is zover! Vanaf 06 juli is Thor: Love & Thunder dan eindelijk te zien in de Nederlandse bioscopen en wij kunnen niet wachten. In deze 4de MCU-film over de Noorse/Germaanse god zien wij hoe Thor zijn leven weer oppakt naar de uitkomst van Avengers: Endgame (2019)

Wie gaan we terugzien in deze aankomende Marvel-film en wat heeft Thor in de tussentijd allemaal gedaan. En misschien nog belangrijker: tegen welke kwaad moet hij deze keer ten strijden trekken? In dit Man-Box filmartikel vertellen wij jou alles wat je moet weten over deze nieuwste Marvel film. Pak Mjölnir er maar bij en laat ons jou voorbereiden op wederom een MCU-klassieker.

Wie gaan we terugzien Thor: Love and Thunder?

Allereerst stellen we jou graag voor aan de cast van deze nieuwe Thor-film. Bekende gezichten zoals Chris Hemsworth als Thor en Tessa Thompson als Valkyrie zijn weer terug. Maar waar Natalie Portman als Jane Foster de grote afwezige was in de 3de film (Thor: Ragnarok), keert zij ditmaal terug. En dit keer heeft zij dezelfde krachten als Thor? Ja, Natalie zal in deze film de eerste vrouwelijke Thor worden!

Komt Loki terug in Thor: Love and Thunder?

Daarnaast moeten we je teleurstellen dat Tom Hiddelston (voor als nog) niet is vermeld als acteur in deze film. Daarmee missen wij uiteraard onze favoriete Marvel-schurkl, maar waarschijnlijk is hij momenteel te druk bezig met het opnemen van de Disney+ serie Loki 2

Echter hopen wij natuurlijk op een onverwachtse cameo of dat wij hem terug gaan zien in de end credits, waar Marvel-films altijd ijzersterk in zijn. 

Guardians of the Galaxy

SPOILERALERT 🚨 Mocht je nog niet Avengers: Endgame hebben gezien, zullen wij gelijk verklappen hoe deze eindigt. Mede door de teamup met Rocket the Racoon, helpt Thor samen met de andere Avengers Thanos verslaan door middel van zijn nieuwe hammer; Stormbreaker

Wanneer Thanos niet langer meer de wereld in zijn greep (of eigenlijk vingers...*knip*) heeft, gaat Thor op zoek naar een nieuw doel voor hemzelf. Dit doet hij door zich aan te sluiten bij de Guardians of the Galaxy. Dit geeft deze film een nieuwe dynamiek vergeleken met de voorgaande films, waar wij van Man-Box met smart op zitten te wachten. Chris Pratt, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper en Karen Gillan- ze zijn er allemaal weer bij.

Gorr the God Butcher

Maar tegen wie gaat deze cast aan superhelden het opnemen? Dat moet wel iemand zijn van een bepaalde status en wie heeft een grotere status dan huidige Batman? Precies! Diegene die hem een paar films terug speelde, namelijk Christian Bale. In Thor: Love and Thunder vertolkt hij de rol van Gorr the God Butcher. Een man die het gemunt heeft op alle goden, Thor inbegrepen. 

In het kort heeft Gorr zijn familie, zijn planeet en alles wat hem lief was ooit verloren door de onkunde van de goden. Volgens hem doen goden maar wat en hebben geen oog voor een ander. Daarmee heeft hij gezworen om alle goden te doden en dat lukt hem aardig door middel van de Necrosword.

Bekijk hieronder de laatste filmtrailer, voordat de film te zien is in de bioscoop:


Zal Thor nog bestaan na deze film?

Met Thor: Love and Thunder zou je kunnen denken dat Thor zijn plekje in de MCU heeft verloren. Echter is Thor nog steeds één van de grootste superhelden die Marvel rijk is. Zij hebben daarmee ongetwijfeld nog heel wat in petto voor deze god van de donder. Bovendien krijgt hij hulp van zijn liefde Jane Foster, die op mysterieuze wijze de in duizend stukjes gebroken Mjölnir weer aan de praat krijgt. Daarmee is (net zoals de comics een aantal jaar eerder) de vrouwelijke Thor geboren en staat hij niet alleen. Waar dit verhaal verder toe zal leiden, weten we nog niet. Maar één ding is zeker. Deze film moet je gewoon gezien hebben!

Haal vandaag nog jouw Thor merchandise in huis!

Dacht je dat je met je ouderwetse kloffie naar de bioscoop toe kon om deze nieuwe Marvel-film te zien? Zo ja, dan ben jij niet bekend met de achterban van de MCU. Wij hebben hier een aantal Thor-musthaves op een rijtje gezet die je absoluut moet hebben, voordat je de 4de film gaat kijken:

Loki Helmet

Alhoewel de man zelf niet aanwezig is in deze film, dienen wij onszelf als nog te onderwerpen aan zijn macht. Met deze helm van Loki die je via Zavvi online kan bestellen, ben jij de god van het bedrog. Laat aan de wereld zien dat wij hem niet zijn vergeten!

Thor Lego - Thor’s Hammer Infinity Saga Set

Wist je nog dat Mjölnir in duizend stukjes was gebroken? Aan jou de schone taak om deze Thor Lego hammer weer in elkaar te zetten. Helaas moet dit met de hand en kan je niet terugvallen op het feit dat je waardig (worthy) bent. Deze Thor Lego-set is geweldig als je even niet naar een scherm wilt kijken, maar toch met Marvel bezig wilt zijn.

Loki Funko Pop

Weer Loki? Je hebt ons door, wij kunnen geen genoeg krijgen van Loki. Daarmee gezegd hebbende weet het speelgoedmerk Funko hier goed op in te spelen. Op Zavvi heb je namelijk een ruim aanbod aan Loki Funko poppen, allemaal geïnspireerd op alle MCU-films en stripboeken. Zo heb je Loki-Sylvie pop, Venom Loki Funko Pop en ga zo maar door. Wij willen ze allemaal hebben:

Geef een Film Cadeau, cadeau!

Soms kan je ook iets kopen voor een ander in plaats van jezelf... Dat klinkt misschien gek na zolang over Thor merchandise te hebben gepraat, maar het is echt waar.

Gun iemand dezelfde Thor-ervaringen die jij al eerder hebt beleefd. Gun hem een Film Boxsy! Dit film cadeau past gemakkelijk door de brievenbus en stelt jouw ontvanger in staat om eerdere Thor-films terug te kijken. In dit brievenbuscadeau zit namelijk een meJane giftcard ter waarde van €6,50. Daarnaast krijgt jouw ontvanger ook nog een zakje M&M's en popcorn, zodat hij direct kan beginnen aan zijn filmavontuur. 

Kortom, gun een ander ook een ultiem filmavondje Thor-films en verras iemand met dit geweldige film cadeau:


Geniet van Thor: Love and Thunder

Proficiat! Jij bent er nu helemaal klaar voor om de nieuwe Thor-film te gaan bekijken. Thor: Love and Thunder is vanaf zaterdag 06 juli in de Nederlandse bioscopen te zien. 

Vergeet niet om Thor merchandise mee te nemen, want zonder is zonde! ⚡