Tip: Ervaar gratis & online de vétste concerten in quarantine!
07 oktober 2020 
in Muziek

Tip: Ervaar gratis & online de vétste concerten in quarantine!

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Online concerten

Jij zit binnen en verveelt je te pletter. Het ziet er naar uit dat je de komende tijd geen festivals meer zal bezoeken. De verjaardag van je kleine zusje zal hoogstwaarschijnlijk jouw hoogtepunt worden van deze maand…

Geen stress!

Wij van Man-Box hebben speciaal voor jou de leukste gratis online concerten op een rijtje gezet, zodat je ook binnenshuis mee kan schreeuwen met de liedjes van je favoriete artiesten en concerten.

Stromae – Racine Carrée [2015]

Ken je hem nog? De zanger van de monster-hit ‘Alors on danse’, die uitkwam in 2009? Ondertussen heeft deze Belgisch singer-songwriter natuurlijk al meerdere hits onder zijn naam staan, maar de echte fans zijn het meest laaiend over de live-concerten van de beste man. Eigenlijk doet de benaming ‘zanger’ deze creatieveling véélste te kort. In zijn concerten is namelijk goed terug te zien dat hij zich laat inspireren door zowel dans en theater onder begeleiding van hypnotiserende visuals.

Na 2015 heeft hij echter weinig van zich laten horen en vraagt iedereen zich af of Stromae ooit nog zal terugkeren naar het podium. Gelukkig kunnen wij door YouTube nog steeds blijven genieten van dit geweldige concert. Pak je Cherry Coke met popcorn uit je #StayHome box en laat je inspireren door Stromea’s creatieve uitspattingen:

Martin Garrix – Live @ Ultra Music Festival Miami 2019

Festivalgangers, opgelet! Voor sommigen onder jullie zal het TE pijnlijk zijn om hiernaar te kijken. Wij hebben het uiteraard over de DJ-set van Nederlands trots, Martin Garrix, op het wel bekende Ultra Music Festival (UMF). Ook dit muzikaal hoogtepuntje heeft, samen met alle andere festivals, dit jaar niet mogen plaatsvinden.

Terwijl Man-Box samen met jou thuis baalt hiervan zijn wij wel blij dat YouTube ons de mogelijkheid biedt om de sets van vorig jaar terug te zien. Doe je ogen dicht, pak een koud Corona’tje erbij vanuit je #StayHydrated box en laat je buren meegenieten door het volume op 100 te zetten! Hopelijk kan je snel weer zelf tussen deze uitbundige mensenmassa staan, maar voor nu zal je het alleen moeten doen op de bank:

Mocht je deze set van Martin Garrix al is hebben gezien, zijn er genoeg andere DJ-set van hetzelfde festival waarvan je kan meegenieten:

Coachella: 20 Years in the Desert [documentary]

Wie kent het niet? Coachella is al jaren wereldwijd een begrip, of nee – eerder een fenomeen! Coachella is namelijk HET festival waar al jarenlang de meest iconische concerten worden gegeven. Denk maar aan grote artiesten zoals Justin Bieber, Beyonce, Ariana Grande en Outkast.

Al deze grootheden hebben de meest iconische optredens ooit weten neer te zetten door de jaren heen en de beelden hiervan zijn nu gebundeld in deze documentaire. Hoor de verhalen van de mensen achter het festival, leer over de geschiedenis van het festival en neem een kijkje in de productie ervan:

Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar concerten die eerder op Coachella hebben plaatsgevonden, zoek dan op ‘’[favoriete artiest] + coachella’’ en de kans zit er dik in dat jouwe favoriete concert online staat.

Ed Sheeran – Multiply Tour [2014]

Tot slot, Ed Sheeran – wie kent hem niet? Deze jongen scoort werkelijk waar hit na hit en elke artiest staat in de rij om met hem samen te werken. Je snapt wel waarom wanneer je Ed Sheeran live ziet optreden, want hij doet alles in zijn eentje…

Dit multi-talent begeleid zichzelf door middel van een loop-pedaal, waarmee hij korte geluidsfragmenten inspeelt en laat herhalen, zodat live steeds nieuwe variaties op zijn bekende nummers ontstaat. Dit concert is nog afkomstig van zijn vorig soloalbum (voor het album ‘÷’ en ‘No.6 Collaborations Project’ niet meegerekend) en bevat veelal van zijn bekendste hits. Brand een kaarsje, zet een lekker thee vanuit je #StayHealthy– of #StayInHolland box en smelt weg onder het genot van ‘Thinking Out Loud’:

Geniet, geniet, geniet.