Top 5 online workouts voor de zomer 2020
07 oktober 2020 
in Fitness

Top 5 online workouts voor de zomer 2020

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Goed nieuws voor alle sportievelingen

Waarschijnlijk gaan de sportscholen per 01 juli al open, zolang er maar 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

Tja… Dat is best lastig met sommige oefeningen! Kortom, veel gedoe voor een beetje lichaamsbeweging. Echter, weet Man-Box zoals gewoonlijk raad met jouw ‘sportieve problemen’ en hebben wij deze top 5 online workouts voor de zomer 2020 voor jou samengesteld.

READY. SET. GO. ?

Tip 1: De ‘Temperature’ plank-challenge

Zeg is eerlijk, wie kent deze ‘kneiter van een hit’ nou niet? ?

Meezingen met dit nummer van Sean-Paul is voor ons ‘te lastig’ en wij vinden het daarom een stuk gemakkelijker om de bovenstaande ‘plank-challenge’ maar uit te voeren. Zet het NOS-corona nieuws uit, zet de YouTube video aan en gaan!

Sowieso is Maddie Lymburner erg populair op het internet als het aankomt op haar online workouts. Met meer dan 3,3 miljoen volgers (!!) op haar YouTube-kanaal kan je er wel vanuit gaan dat je een leuke tijd gaat hebben met de bovenstaande video.

Tip 2: Bring Sally Up-challenge

‘Green Sally up and green Sally down. Lift and squat, gotta tear the ground’.

Zo klinken de enige lyrics gedurende 3,5 minuten lang van Moby’s nummer ‘Flower’. Zou het dan niet leuk zijn als hier een challenge aan was verbonden? Sterker nog, die is er al.

Deze challenge zwerft al enige tijd op het internet. Het gaat hier namelijk om de ‘Bring Sally Up’-challenge. Deze kan je op twee manieren kan uitvoeren, namelijk door middel van squats of door op te drukken (planking). Nu moet je niet meteen verwachten dat je deze oefening gelijk foutloos zal uitvoeren. Na verloop van tijd ga je echter wel al snel de resultaten terugzien in de spiegel.

 ”En? Hoe lang hou jij het vol?”
 – –

Even een kleine pauze

Nu zijn wij ook erg benieuwd of jij leuke oefeningen weet met onze houten Man-Box? ?

Kan jij bijvoorbeeld de box gebruiken om op te drukken of leg je er liever gewichten in en til je de Man-Box boven je hoofd?

 Mail jouw sportieve tips naar 
info@man-box.nl en wellicht posten wij het op onze pagina.

Oké – nu snel door naar de volgende workout…
 – –

Tip 3: 2 Weeks Shred-challenge

De YouTuber Chloe Ting beloofd wanneer je deze challenge gedurende twee weken elke dag blijft volhouden dat de kilo’s eraf zullen vliegen. Nou, wij snappen wel waarom! Deze volwaardige online workout zorgt ervoor dat geen één spiergroep wordt overgeslagen. Fitness, krachttraining en een stukje conditie opbouwen. Chloe Ting heeft het allemaal verwerkt in deze challenge.

Een paar voor onze Man-Box collega’s zijn al aardig wat corona (bier) kilo’s kwijtgeraakt de afgelopen weken, mede dankzij deze challenge.

? Ben je klaar met je workout?

Blijf dan wel genoeg water drinken, want goed hydrateren is super belangrijk! ? Na je workout mag je pas de corona’s pakken uit je #StayHydrated boxVoor nu gaan we door naar de volgende challenge…

Tip 4: Yoga with Adrien | 30 days Yoga-challenge

Geen slecht woord over YogaWithAdrien, want vele van jullie zullen haar misschien wel is hebben gezien op haar YouTube-kanaal.

Zij is namelijk de yoga goeroe op YouTube met meer dan 7,39 miljoen volgers. En dan te beseffen dat ze haar yogaoefeningen nog steeds in dezelfde kamer uitvoert, als toen ze begon. Haar hier je lering uit en maak geen excuses meer voor jezelf. Het ligt niet aan het materiaal of de ruimte. Het ligt aan jouw motivatie en gebrek aan creativiteit, dus maak die ‘commitment’ met jezelf om 30 dagen lang deze yoga-challenge van Adrien te doorstaan.

Wat haal je eruit? Minder nek- en rugklachten, meer flexibiliteit en sommige mensen zeggen zelfs dat het bijdraagt aan je mentale toestand. De challenge is zo ingestoken dat iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo.

30 dagen lang – 30 minuten per dag op je yogamat en je bent zo flexibel als een noedel.

”Zet jij alvast de Namas-thee klaar?” ?

Tip 5: Download de 7 Minute Workout-app

De populaire ‘7 Minute Workout’-app is niet voor niets de nummer één fitness app in 127 landen, volgens de makers.

Kan jij 7 minuten vrijmaken op een dag? Dat is namelijk wel de insteek van deze app. Geen smoesjes meer dat je tijd te weinig hebt. De workouts van deze app zijn kort, maar maken je krachtig. Bovendien worden je resultaten opgeslagen, zodat je ook je eigen progressie kunt bijhouden.


En dat waren ze…

Onze top 5 leukste online quarantaine workouts voor de zomer 2020, volgens Man-Box!

Heb jij nog goede tips?

Laat het ons vooral even weten via onze socials of via mail (info@man-box.nl).

Wij zijn namelijk erg benieuwd wat jij doet om jezelf fit te houden tijdens deze corona periode.

Geniet, geniet, geniet.