Onze Top 5 Valentijn Films op Pathé Thuis
18 januari 2021 

Onze Top 5 Valentijn Films op Pathé Thuis

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Maak jij jouw man gelukkig tijdens Valentijnsdag? ❤️

Nou, deze top 5 valentijn films op Pathé Thuis moet dat zeker lukken! Jij weet waarschijnlijk maar al te goed welke valentijn films jij leuk vindt. Ben je een romcom liefhebber of hou je toch meer van een stoere actiefilm wat romantiek erin? Waar jij ook van houdt, je wilt ook dat hij het ook naar zijn zin heeft. Als hij constant tijdens de film naar zijn mobiel grijpt, weet je in principe al genoeg…

top-5-valentijn-films-op-pathe-thuis

Jij hebt een Valentijnsdag film nodig die zijn aandacht pakt! Eentje waarbij jullie beiden volledig smelten in elkaars armen. Speciaal voor deze aankomende Valentijnsdag, hebben wij onze mannen-experts bij elkaar geroepen om een top 5 mannen valentijn films voor jou samen te stellen. Bovendien kan je alle films uit onze top 5 samen met je ‘hubbie’ terugzien op Pathé Thuis, waardoor je niet eindeloos hoeft te zoeken.

Zorg voor een onvergetelijke avond samen

Uiteraard kan je één van deze films kiezen om te kijken op Valentijnsdag, maar waarom niet allemaal? #ValentijnMovieMarathon! Of verleng deze dag van des liefde met een paar avonden, zodat jullie geluk nog een eeuwigheid kan voortduren. In ieder geval, wij beloven dat je genoeg leuks hebt om naar uit te kijken met deze top 5 valentijn films. Wij gaan jou man en jezelf (uiteraard) niet langer in spanning houden, dus laten wij vooral beginnen met onze top 5…

1. Bridget Jones’s Dairy ✍️

”Wat? Menen jullie dit serieus?”, horen wij jou afvragen in je hoofd. Ja, wij zijn bloedserieus! Wij mannen vinden deze film namelijk stiekem toch best wel heel erg leuk… Dat klinkt zeker van onze zaak, hé? Het is lastig om er eerlijk voor uit te komen, maar deze film is ge-wel-dig. De klunzige Bridget Jones(vertolkt door Renee Zellweger) heeft alle charmes waar wij van houden. Wij snappen daarom maar al te goed waarom beiden heren in deze film als een blok voor haar vallen. De eigenschap ‘klunzig zijn‘ is bovendien voor vele mannen eentje die wij enorm kunnen waarderen. Het maakt je immers kwetsbaar en menselijk. Daarnaast is humor ook erg belangrijk, dus waarom niet een film kijken die beiden bevat?

Maar pas op! ⚠️ Als je onze mannen vraagt om ook deel 2 en 3 samen met je te kijken, wordt het een ander verhaal… Daarvoor kunnen wij niet instaan, sorry! 😂

2. Alleen Maar Nette Mensen

Niet een typische valentijn film zou je zeggen, toch? Fout! De film ‘Alleen Maar Nette Mensen‘ gaat namelijk over een verboden liefde. Een liefdesverhaal die net even een tikkeltje anders loopt dan dat je zou verwachten. Maar wij mannen houden wel van een grappige film op zijn tijd! Daarnaast is het ook weleens fijn om een Nederlandse film te kijken, zodat hij niet extra hoeft te focussen op de ondertiteling. Deze extra focus moet hij immers voor jou bewaren, dus zet Alleen Maar Nette Mensenaan en geniet samen van deze grappige film.

Sidenote: Wij zijn voornamelijk fan van de soundtrack. Mocht je een feestje hebben, is deze Spotify-playlist echt een aanrader (!!):

3. Love Actually

Tip nummer 3 in onze top 5 valentijn films is Love Actually! 💕 De originele film natuurlijk, want inmiddels zijn er al tig namaak versies van deze film verschenen. Zelfs in ons kleine kikkerlandje kennen wij namaak versies zoals ‘Alles Is Liefde’ en ‘Alles Is Familie’, alhoewel die ook erg leuk zijn. Maar dat terzijde! Love Actually is een film vol humor, goede (maar cheesy 🧀) verhaallijnen en leuke karakters. Geen moeilijke en langdradige film om weg te kijken, waardoor je genoeg tijd over hebt om de avond om ‘gezellig met elkaar te doen’.

4. 10 Things I Hate About You

Vraag elke willekeurige man naar zijn top 10 mannelijke acteurs en de naam Heath Ledger zal altijd terugkomen. Dat komt voornamelijk door de Batman film ‘The Dark Knight’, waarin Heath de rol van de Joker vertolkten. Helaas is deze acteur niet meer onder ons, waardoor nieuwe films van de beste man zien niet meer mogelijk is. Maar waarom niet een goude oude filmklassieker zoals ‘10 Thing I Hate About You‘? Wij gaan deze in ieder geval zeker aanzetten tijdens Valentijnsdag.

top-5-valentijn-films-op-pathe-thuis-1

5. The Bodyguard

Tot slot, in onze top 5 Valentijn Films op Pathé Thuis (*drumrolls, please*). ”AND I-I-I, WILL ALWAYS…”. Nou, dan weet jij al genoeg! Alhoewel iedereen de titeltrack kent, zou het je nog verbazen hoe weinig mannen deze film hebben gezien. Valentijnsdag is daarmee echter dé dag om daar verandering in te brengen. Ervaar samen hoe een jonge Whitney Houston samen met Kevin Costner een knap staaltje acteerwerk neerzet. Wij zijn benieuwd wat hij ervan vindt en of hij meegaat zingen! 😉

Jij bent helemaal klaar voor Valentijnsdag… toch? ❤️

Mocht je nog andere film tips nodig hebben, raden wij je zeker aan om even te kijken bij onze Man-Box Film Tips. Daar vindt je namelijk nog genoeg adnere leuke filmtips, maar met deze top 5 (die je kan terugzien op Pathé Thuis) ben je helemaal ready voor Valentijnsdag. Toch?…

Of kan jouw avond toch nog iets beter worden?! O zeker, want met een Film Cadeaubox van Man-Box geef jij jouw man een alles-in-1 cadeaupakket. Je avond begint al memorabel met het openbreken van deze mannelijke cadeaubox voor hem. Bovendien maakt een gepersonaliseerd breekijzer met zijn naam deze ervaring helemaal af, die je tijdens de bestelling kan toevoegen. Food, drinks en een Pathé Thuis bon – jij bent helemaal klaar voor een heerlijk avond voor twee.