Deze keer in de Man-Box uitgelicht-rubiek, de #StayInHolland box.

Wij als Nederlanders volgen het corona nieuws op de voet en houden ons netjes aan de maatregelen van het RIVM en de overheid. Helaas zit een zomerse vakantie naar het buitenland er dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet meer in, maar wees niet getreurd. Man-Box haalt namelijk de Italiaanse keuken binnenshuis met de #StayInHolland box. Deze box vol met authentieke Italiaanse delicatessen brengt bij eenieder een ouderwets zomers gevoel naar boven. Het ideale cadeau om iemand op te vrolijken, die voor de zoveelste keer dit jaar zijn of haar vakantie heeft moeten omboeken.

Maar wat zit er eigenlijk in die #StayInHolland box?…

Italiaanse Lekkernijen Gift Box

Authentieke Pasta di Liguria


We beginnen onze trip met de Pasta di Liguria, een mooi verpakte en authentieke Italiaanse pasta! De unieke vorm van Pasta di Liguria geven de eeuwenoude culinaire tradities weer van één van de gezondste lokale keukens van Italië. Pasta di Liguria is namelijk gemaakt met ambacht en zonder toegevoegde kleur- of smaakstoffen. Bovendien maakt het gebruik 100% gecertificeerde biologische (natuurlijke) ingrediënten en puur bronwater. Het is een pasta die bij elke hap het verhaal vertelt van de mensen en het land van oorsprong.

Oh, la, la.

Pasta di Liguria Italiaanse Lekkernijen Gift Box

Granoro – Sugo Alla Napoletana


Geen
pasta zonder saus! De #StayInHolland box snapt dat en is voorzien van een heerlijke vegetarische pastasaus van Granoro. Deze pastasaus bevat een rijke verscheidenheid aan smaken en kleuren met één gemeenschappelijk ingrediënt, namelijk hoogstaande kwaliteit. De tomaten en groenten gebruikt voor deze pastasaus zijn in Italië geteeld en worden zorgvuldig geselecteerd plus verwerkt binnen een paar uur na het plukken. De saus is bovendien voorzien van extra vergine olijfolie.

Het resultaat? Een overheerlijke knalrode saus, die je qua smaak meeneemt naar het prachtige landschap van Italië .

Voel je al langzaam dat vakantiegevoel opkomen?

Granoro Sugo Alla Napoletana Italiaanse Lekkernijen Gift Box

La Lamponella Tisane & Dei Monti van Lamponi


Voor Massimiliano Biaggioli is het maken van de lekkerste producten niet alleen zijn werk, maar zijn passie. Massimiliano is namelijk volledig gespecialiseerd in de teelt en het verwerken van frambozen, oftewel in het Italiaanse ‘Lamponi’. Zijn kleine rode vruchten zijn een ongekende smaaksensatie. Het is logisch dat zijn producten terug te vinden zijn in de #StayInHolland box, zoals bijvoorbeeld zijn befaamde La Lamponella Tisana. Deze kruidenthee (op basis van frambozen) is zowel warm of koud te drinken. Bovendien is het volgens Massimiliano leuk om La Lamponella Tisana uit te serveren als cocktail. Vandaar dat er ook twee cocktailglazen terug te vinden zijn in deze box. Bovendien zit er een heerlijke frambozen compote bij (Lamponi Dei Monti).

Onmisbaar op elk borrelplankje!

La Lamponella Tisane Italiaanse Lekkernijen Gift Box

Biscotti di Prato van Antonio Mattei


Nog voordat Italië een onafhankelijk land was, begon Antonio Mattei in 1858 zijn eigen winkel en fabriek. Het Toscaanse Prato was de plaats waar Antonio begon met het bakken en verkopen van zijn producten. Het is de plek waar hij zijn receptuur ontwikkelde voor wat een legendarische vondst zou blijken te zijn: de cantuccini. Een amandelkoek die niet meer weg te denken is uit Italië. De biscuits die Antonio Mattei toen ontwikkelde, zijn nu onlosmakelijk verbonden met Italië en de Toscaanse regio. Dit proef je terug in de verrukkelijke biscotti koekjes (Biscotti di Prato) in de #StayInHolland box.

Eenmaal begonnen, kan je niet meer stoppen met het eten van deze amandelkoekjes en waarom zou je?

Je bent tenslotte op vakantie in eigen land!

Antonio Biscotti Italiaanse Lekkernijen Gift Box

Balsamico crème van Giuseppe Giusti


Giusti heeft eeuwenlang vele prijzen gewonnen met hun traditionele Aceto Balsamico. Dit komt niet alleen door het receptuur, maar ook door de magische smaken van de oude wijnvaten die hiervoor gebruikt worden. De zwarte balsamico crème van Giuseppe Giusti is de stroperige variant van de bekende balsamico azijn. Het is een zoete smaakmaker die in tegenstelling tot klassieke azijnen een stuk dikker is. Perfect om je gerecht te garneren en voor het versieren van allerlei gerechten.

De zwarte balsamico crème is ideaal voor bij voor salades, gebraden- en gekookt vlees of vis. Of misschien bij je sandwich, pizza, fruit of ijscoupe. Je gerecht kan alleen maar beter worden van deze balsamico crème.

Buon Appetito.

Giusti Balsamico Creme Italiaanse Lekkernijen Gift Box

Schrik niet als je ondertussen een korte broek en mouwloze shirt hebt aangetrokken, want voor zoveel vakantiegevoel is niemand voor bestendigd. Samen met Man-Box kom jij wel de zomer door en haal je met de #StayInHolland box een stukje Italië zo in huis.

Wacht niet langer en geef deze #StayInHolland box cadeau aan iemand die het hard kan gebruiken.

Ga op vakantie, blijf thuis met Man-Box