Man-Box Kevin Social Wall

Een Mannen Cadeau vinden is niet moeilijk!

Wij vinden dat mannen een beter en origineler cadeau verdient. We vinden ook dat het geven van het cadeau net zo leuk en spannend moet zijn als dat je ze krijgt. Wij van Man-box doen aan Coole cadeaus voor mannen!


Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, Men’s baby shower, slagen voor het rijbewijs of wat dan ook… Voor elke gelegenheid is deze Man-box het ultieme presentje. Niet alleen voor de ontvanger maar ook voor de gever. Anderen vragen hoe je aan zo’n origineel cadeau komt. Dit kan je alleen maar beantwoorden met: ”gekocht bij Man-box”.

Het geven van een cadeau is geen verplichting, het is een kans om samen lol te hebben.

Stel jij je zelf ook de vraag: “wat moet ik hem nu weer kopen?”  Of het nu om je vriend, man, vader, broer, collega gaat, dit is altijd een goed cadeau. De Man-box is een no nonsens oplossing voor die eeuwen oude vraag.

Bij het geven van de Man-Box komt automatisch de reactie: “gaaf!” En dat is alleen al bij het zien van de Man-box… met een breekijzer.

Het vinden van het perfecte cadeau is net zo simpel als het uitkiezen van één van deze Man-boxen. Vindt je het lastig om te kiezen tussen deze boxen? Maak je niet druk, je kan geen verkeerde keuzen maken. Ze zijn allemaal gevuld met coole, mannelijke spullen die hij kan gebruiken!

Eenmaal de Man-box open gekraakt vindt hij er allerlei leuke artikelen in die hem interesseert. Welke cadeau ga jij aan hem geven? Of ga jij liever voor een losse box?