Vaderdag cadeautjes maken en geen tijd? Wij geven je de beste Vaderdag tips
16 mei 2022 

Vaderdag cadeautjes maken en geen tijd? Wij geven je de beste Vaderdag tips

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Het is weer bijna Vaderdag (let op: 19 juni 2022). Dit is dé dag waarop alle papa's jaarlijks in het zonnetje worden gezet en daarom is het wel zo leuks als je iets persoonlijks geeft aan jouw vader. Maar welke Vaderdag cadeautjes ga jij maken? Weet je überhaupt wel Vaderdag cadeautjes te maken? Zo niet, geen stress! Wij van Man-Box hebben speciaal dit artikel geschreven voor alle inspiratieloze kinderen in Nederland en België zonder tijd om iets te maken. Hierbij zijn onze beste tips voor de allerbeste vaderdag cadeaus!

1. Een tegoedbon voor wat quality time samen

Vaders hebben het vaak zo druk met werk dat ze niet veel tijd over hebben voor hun gezin. Daarom is het een goed idee om hem een tegoedbon te geven voor wat quality time samen. Je kunt hem bijvoorbeeld beloven met hem in het park te gaan wandelen, samen een partijtje voetbal te spelen of hem te helpen met de tuin. Alleen al een middag samen doorbrengen zal de wereld voor hem betekenen! 

Mocht je echt iets unieks willen ondernemen, kies dan voor een E-Chopper tour samen met je vader. Deze tour (georganiseerd door de Veluwe Specialist) neemt je vader en jou mee door de Veluwe op elektrische motors, supervet! 

2. Het perfecte vaderdag cadeau; de Man-Box!

Is je vader een beetje een gadget freak?... Dan hebben wij hét perfecte Vaderdag cadeau voor hem, namelijk onze Man-Box! Dit is een houten kist is gevuld met de coolste gadgets. Wij hebben boxen in het assortiment voor iedere vader. Drinkt hij graag bier, gun hem een speciaalbier box. Of is hij een gezonde goeroe? Geef hem dan de gezonde box. Hij zal echt verrast zijn als hij dit cadeau opent!


Vul jouw eigen Man-Box

Ook is het mogelijk om een losse Man-Box te kopen, oftewel onze DIY-box. Deze box kan jezelf vullen met leuke cadeautjes. Door middel van de bijgeleverde handleiding en benodigdheden kan jezelf de box dicht lijmen en timmeren, zodat jouw cadeau nog persoonlijker wordt. Ook bij deze box is het mogelijk om het breekijzer te voorzien van je vaders naam én kan je een persoonlijk kaartje toevoegen. 

Meer weten? Ga dan naar https://www.man-box.shop/houten-cadeaubox-voor-hem/doe-het-zelf-cadeaubox/.


3. Een gepersonaliseerde mok 

Is je vader een koffieverslaafde? Dan is een gepersonaliseerde mok is het ideale vaderdagcadeau voor hem! Je kunt zijn naam of een leuke foto op de mok laten drukken. Hij zal elke keer aan je denken als hij een slok van zijn koffie neemt!


4. Een boek over zijn hobby's

Is je vader gepassioneerd door een bepaalde hobby? Dan kun je hem een boek over deze hobby geven als een vaderdag cadeau. Wij hebben bijvoorbeeld een boek over vissen, BBQ-en en fietsen. Zo kan hij nog meer leren over zijn hobby en heb je hem een heel persoonlijk cadeau gegeven!


5. DIY Vaderdag kaart 

Je kunt nooit fout gaan met een goede oude kaart! Maar om het een beetje meer speciaal, kun je hem natuurlijk ook zelf maken. Schrijf op wat je zo leuk aan hem vindt en versier de kaart met wat foto's van jullie samen. Zo geef je hem een heel persoonlijk cadeau dat hij voor altijd kan koesteren!

6. Jouw vader de rockster

Zeg eens eerlijk. Het meerendeel van de Vaders heeft altijd nog het idee dat ze ooit rockster hadden kunnen zijn, toch? Laat hemzelf aan jouw gezin zich bewijzen en geef hem een gitaarcursus cadeau. De eerste gratis lessen krijgt hij van ons: https://checkout.onlinemuziekacademie.nl/r?id=zy7nTSxGKortom geen tijd om Vaderdag cadeautjes te maken? Dan hopen wij dat deze tips je hebben geïnspireerd en dat je een geweldige Vaderdag zult hebben! Heb je nog meer inspiratie nodig, kijk dan vooral in onze mannen cadeauwebwinkel

Fijne Vaderdag! ❤️