Valentijnsdag komt er weer aan!
11 januari 2021 

Valentijnsdag komt er weer aan!

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Valentijnsdag komt er weer aan! Verras hem met een cadeaupakket

Zeg je ook altijd tegen je vriend of je man dat je Valentijnsdag maar onzin vindt? Stiekem hoop je toch op een mooi cadeau. Bovendien, de liefde is er toch om te vieren?! Kom dit jaar met een originele cadeaubox voor hem. Laat de cadeaubox op tijd bezorgen en wie weet snapt hij de hint wel en ligt er dit jaar ook iets op jou te wachten. Of je Valentijnsdag nu commerciële onzin vindt of niet, een dag om aan je geliefde te laten weten hoeveel je van hem houdt, is nooit verkeerd.

Wat geef je een man die alles al heeft?

Het is best lastig om een origineel cadeau te verzinnen. Een Man-Box is een uniek cadeau voor de man die alles dacht te hebben. Het begint al met de verpakking. Hij zal vreemd opkijken als hij met een breekijzer aan de slag moet. Om dit houten cadeaupakket te openen moet dat toch echt. Alle cadeauboxen worden vergezeld van een breekijzer. De inhoud van de cadeaubox voor hem stem je af op de smaak van je partner. De Man-Box kent verschillende variaties. Voor elk type man zit er wat bij. Voorzie het meegeleverde breekijzer van zijn eigen naam om het helemaal af te maken.Cadeau voor een man voor ValetijnsdagRuime keus uit cadeaupakketten

Zoveel mannen, zoveel smaken. Dat is bij deze cadeauboxen voor hem geen probleem. Is je man of vriend een filmliefhebber? Kies dan voor de Film Cadeaubox. Wie weet krijg je hem zelfs wel zover om samen met jou een romcom te kijken onder het genot van de drankjes en popcorn in deze box. Niets is leuker dan een avond gezellig borrelen. Je maakt eindelijk even wat tijd voor elkaar, wat er in het leven van alledag vaak niet zo van komt. Met de Borrel Cadeaubox houdt niets jullie meer tegen. Maak van Valentijnsdag dit jaar een echte knaller.

Lang leve de liefde! ♥️