banner-man-verjaardag-man-box

Verjaardag Kado Man?

Dat moet uiteraard goed gevierd worden! 🎁

Inspiratieloos voor een mannen verjaardag?...

Jouw man is jarig en daarom wil je hem dit jaar extra verwennen. Maar als je begint na te denken over een origineel cadeau voor hem, stagneer je compleet!


  1. Geef je hem dit jaar weer een standaard cadeaubon?
  2. Of 1 van de 100 items op zijn verlanglijstje?
  3. Wellicht kies je voor de veilige weg en geef je hem een envelopje met geld?

Hou op, schei uit. Wij kennen dit eeuwenoude probleem rondom jarige mannen. Het zijn lastige mensen om te peilen als het op cadeaus krijgen aan komt. 

Wat je ook kiest, kies in ieder geval voor een onvergetelijk cadeau! Geef hem een cadeau waardoor jouw man deze verjaardag nooit meer zal vergeten. Een cadeau die hem voor altijd blij blijft. Dit jaar bezorg je hem een onvergetelijke (mannen) kado op zijn verjaardag! 

Voor welke mannen verjaardag zoek jij een kado?

Kies voor een Man-Box

De Man-Box is een houten cadeaubox die stevig is vastgelijmd en genageld. Deze dient jouw man open te breken met het bijgeleverde breekijzer, die tevens te personaliseren is met zijn naam.


Eenmaal begonnen aan zijn missie om de box open te breken, blijkt toch al snel dat dit een lastige klus wordt voor hem. Sommige mannen gaan enorm secuur te werk, terwijl andere (oer)mannen er erop los beginnen te rammen. Welke man jouw man ook is, moedig hem vooral aan. Of voer de druk op door vanaf de zijlijn met lichtelijk ontmoedigende kreten.


De Man-Box is de ultieme uitdaging voor elke man. Deze verjaardag gaat hij geheid niet meer vergeten. Door jouw man een Man-Box te geven, haalt hij zijn innerlijk man te boven. 

Andere mannen over Man-Box

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!!
Thomas van der Wal - Erg leuk cadeau. Heb hem open proberen te maken op een boot dat is toch best lastig 😂 stevige ondergrond is toch wel handig

Hidde Koopman - Super toffe ervaring met het openen van de Box. Qua inhoud voor ieder wat wils!

Hoe werkt Man-Box?

Kortom, heb jij binnenkort een kado nodig voor een mannen verjaardag?

Een verjaardag voor een man vier je vanaf nu met een eigen Man-Box! Maak zijn verjaardag dit jaar onvergetelijk door hem de uitdaging van zijn leven te geven.