Wat Ga Je Aan Een Man Geven?
13 januari 2021 

Wat Ga Je Aan Een Man Geven?

Leuke cadeaus voor mannen

Het is lastig om een leuk cadeau voor mannen te vinden. Mannen hebben vaak niet een echte uitgesproken mening over wat ze graag willen hebben. En met veel mannen is het zo dat, als ze iets willen hebben dat ze het zelf aanschaffen. Daarom blijven de verlanglijstjes leeg, of de extreme of dure cadeaus blijven erop staan. Dit hebben wij zelf ook ervaren en dachten toen waarmee maak je hem blij?

De houten kist

Het idee was om een product te ontwikkelen die op heel veel mannen van toepassing kan zijn, en daarbij makkelijk aan te schaffen is. Uiteindelijk is de Man-Box geboren! De Man-Box gaat om een houten cadeauverpakking die gevuld is met artikelen die mannen kunnen gebruiken. Hierdoor hebben wij leuke cadeaus voor mannen. De gimmick zit hem in het feit dat bij de Man-Box een kleine koevoet of te wel een breekijzer wordt meegeleverd. Met dat breekijzer moet de man de Man-Box openbreken. De box zit met houtlijm aan de bovenzijde dichtgelijmd en er zijn spijkers ingeslagen. Wil jij meer weten over Man-Box?

Confetti

De ontvanger moet goed zijn best doen om een opening onder de deksel te vinden, waar hij het breekijzer tussen kan zetten. Of hij maakt zelf een opening met grof geweld! Dit leidt bij zowel de man in kwestie als bij de omstanders een tot vrolijke en hilarische taferelen. Nadat de man de deksel van de Man-Box heeft ‘gebroken’ komt hij tot de inhoud van de box. Het kan zijn dat het eerste wat hij ziet, een berg confetti is! Dit is namelijk een optionele toevoeging aan de box tijdens het bestelproces. Heb je geen confetti mee besteld dan ziet hij eindelijk wat de inhoud is. Maar los van de inhoud heeft de man zijn cadeau eigenlijk al gehad.

 

Wij hebben verschillende soorten thema’s die passen bij mannen. Bijvoorbeeld hebben wij de film box waar een Pathé waardebon in zit om thuis een film te kijken of hem bij de bioscoop te gebruiken. Of geef hem de borrel box waar verschillende soorten speciaal bier en spijzen in zitten. Is jouw man gesteld op zijn uiterlijk? Geef hem dan de mannen verzorgingbox.

Ben jij nu ook op zoek naar leuke cadeaus voor mannen? Zoek dan niet verder en klik hier om naar ons assortiment te gaan. Man-Box SHOP