Wat geef je cadeau aan een man die 40 wordt?
22 juni 2022 

Wat geef je cadeau aan een man die 40 wordt?

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.


Wordt jouw vader, echtgenoot of broer dit jaar dan eindelijk 40 jaar? Als dat zo is, voel je misschien de druk om het perfecte cadeau te vinden. Maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. Man-Box heeft namelijk de beste geschenken voor alle gelegenheden, en een mijlpaal verjaardag als deze is geen uitzondering. Om jou te helpen hebben we een lijst samengesteld met niet 40, maar wel verjaardagscadeaus voor de man die 40 wordt en alles heeft.

Maar voordat wij onze cadeautips al meteen weggeven, willen wij een momentje stil staan bij deze leeftijd. Want 40 jaar wordt je niet ieder jaar!

Wat veranderd er in je leven als je 40 jaar bent? 

Om te beginnen betekent 40 worden meestal dat je een punt in je leven hebt bereikt waarop je meer gesetteld bent. Je hebt misschien een gezin en een carrière waar je gelukkig mee bent. Misschien weet je ook beter wie je bent en wat je wilt bereiken in het leven.

Maar dat wil niet zeggen dat alles perfect is. In feite hebben sommige mannen juist het gevoel dat ze op een kruispunt in hun leven staan als ze 40 jaar worden. Ze kunnen zich afvragen of ze op de juiste weg zijn of dat er iets is wat ze nog meer zouden moeten doen.

Maar waar je ook staat, 40 worden is een grote stap en het is een tijd om te vieren. Dus zonder er verder om heen te draaien, gaan wij het geheim onthullen wat een man voor zijn verjaardag wilt krijgen.

Wat wil een man voor zijn verjaardag?

Wij mannen zijn van nature simpel en misschien daarmee gezegd hebbende iets 'te simpel'. Wij denken niet na dat onze omgeving bezig is met het kopen van verjaardagcadeaus. Hierdoor kan het zomaar zijn dat jouw man, iets waarvan hij al langere tijd roept dat hij het wilt hebben, zelf heeft gekocht. Dit terwijl jij precies hetzelfde kado ook heb binnengehaald voor hem. Nou, lekker dan!

Gelukkig biedt Man-Box een optie voor dit probleem! Maar wat is een Man-Box?

Wat is een Man-Box

In het kort geef je met Man-Box een onvergetelijke cadeauervaring. Wij geloven dat mannen niet kijken naar het cadeau (lees: product), maar naar hetgeen wat ze ervoor moeten doen. Manne zijn over het algemeen competitief en willen vaak zien hoe goed ze ergens in zijn. Zo is de Man-Box geboren, een box die opengebroken dient te worden vol leuke items waaraan de jarigen vervolgens zichzelf tegoed kan doen.

Het perfecte cadeau voor een man die 40 wordt

Dus hoe ziet het perfecte cadeau voor een man die 40 wordt eruit? Nou, dat hangt natuurlijk van de man af. Maar de antwoord is in de basis eigelijk heel eenvoudig: een Man-Box.

Een Man-Box is het perfecte cadeau voor elke man, ongeacht zijn leeftijd. Het is een cadeaubox vol goodies waar elke man van zal houden. Bovendien zal het openbreken zeker een glimlach op zijn gezicht toveren. Plus, het is een origineel cadeau dat hij zeker zal waarderen.

Wat vinden mannen leuk om kado te krijgen?

Bij Man-Box kan je kiezen uit veel verschillende themaboxen. Zo hebben wij sportboxen, biercadeaus en zelfs heuse escaperooms, die thuis beleeft kunnen worden. Maar we hebben ook boxen met een meer algemeen thema, zoals de borrelbox. Deze box is ideaal voor elke man die op zijn 40ste verjaardag zichzelf tegoed wilt doen aan wat lekkere speciaalbieren en goede hapjes.

Hieronder hebben wij een aantal van onze bestseller-boxen uitgeschreven, zodat jouw onderzoek naar het perfecte cadeau (hopelijk) iets makkelijker word gemaakt:

Film Cadeaupakket

Heb jij een echte filmliefhebber thuiszitten? Dan is dit het perfecte cadeau voor hem! Met onze Film Cadeaubox krijgt toegang tot zijn favoriete film, een volledig assortiment aan drankjes en snack + nog veel meer. Zo kan hij eindelijk die perfecte filmavond hebben, al is het maar voor één keer. 

Films voor mannen

Verras hem door filmtips te geven voor films voor mannen! Bekijk hieronder ons lijstje met filmtips, waarvan wij denken dat jouw man erg gelukkig gaat worden:

01. The Shawshank Redemption

02. Forrest Gump

03. The Godfather

04. The Dark Knight

05. The Godfather, Part II

06. The Silence of the Lambs

07. Pulp Fiction

08. The Departed

09. 12 Angry Men

10. Goodfellas

Borrelpakket cadeau

Toch liever iets te borrelen geven? Met onze Borrel Box kun je een man precies geven wat hij wil; een onvergetelijke borrelervaring. De box bevat een rijkelijk aanbod aan Nederlandse speciaalbieren, een bierglas, wat lekkere hapjes en nog veel meer. Zo kan hij eindelijk genieten van dat perfecte glas speciaalbier op zijn verjaardag. Proost!

Mannen verzorgingsset 

Heb jij een knappe vent thuis zitten en wil je dat graag zo houden? Geef dan onze Mannenverzorging Cadeaubox. Deze mannen verzorgingsset zorgt ervoor dat ook jouw 40-jarige man er goed uit blijft zien. De box bevat een rijke selectie van hoogwaardige verzorgingsproducten waar elke man van zal houden. Zo kan hij eindelijk voor zichzelf zorgen zoals hij dat verdient.

Mocht hij nog wat tips kunnen gebruiken, lees dan hier onze 6 mannen verzorging tips!

Wat geef je iemand die 40 jaar wordt?

Nu je weet wat je moet geven aan een man die 40 jaar wordt, is het tijd om zijn cadeau te gaan kiezen. Wat geef je iemand die 40 jaar wordt, vraag je jezelf af?... 

Man-Box is wat ons betreft het cadeau voor iedere man die 40 jaar wordt. Mocht je al inspiratie willen voor de komende tien jaar, raden wij aan om onze andere blog, namelijk wat geef je een man die 50 jaar wordt, te lezen.

Heel veel succes en kom je er niet uit, laat het vooral weten in de chat. Bij Man-Box zijn wij gedreven om iedere mannenfeest, -gelegenheid of andere speciale dag onvergetelijk te maken.