Hoe vraag je iemand om je getuige te zijn: Het perfecte cadeau!
18 juli 2022 

Hoe vraag je iemand om je getuige te zijn: Het perfecte cadeau!

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.



Er is maar één vraag die belangrijk is in het leven van een man en dat is: "Wil jij mijn getuige zijn?''. Dit is de vraag die ons mannen bindt. Jarenlang investeren we in vriendschappen, maken we de gekste dingen met elkaar mee, leren we elkaars partner kennen en dan komt het moment...

Als deze vraag wordt gesteld, weet je 100% zeker dat je een (beste) vriend voor het leven hebt gevonden. Maar waar moet je op letten als je iemand vraagt om je getuige te zijn? En hoe moet je iemand vragen om je getuige te zijn? Tenslotte hebben wij het perfecte cadeau om je getuige(n) mee te verrassen. Dit zal jouw verzoek onvergetelijk maken!


Waar moet je op letten als je iemand vraagt om je getuige te zijn? 

Natuurlijk wil je dat je getuige iemand is die dicht bij je staat en die je volledig vertrouwt. Bovendien zijn er nog een aantal andere dingen waar je rekening mee moet houden bij het nemen van deze beslissing. Hier zijn enkele factoren om in gedachten te houden:

  • Hoe lang kennen jullie elkaar al? De getuige is meestal iemand die de bruidegom al een lange tijd kent. Dit kan een vriend uit de kindertijd zijn, een studiegenoot of zelfs een broer;
  • Hoe goed kunnen jullie met elkaar opschieten? Het is belangrijk dat de getuige en de bruidegom een goede relatie onderling hebben. De getuige speelt immers een belangrijke rol in de planning van de bruiloft en zal op de grote dag aan jullie zijde staan;
  • Hoe goed kunnen ze met druk omgaan? De getuige moet een beetje druk aankunnen. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het organiseren van het vrijgezellenfeest en ervoor zorgen dat de bruidegom op tijd komt op de grote dag;
  • Zijn ze te vertrouwen? Dit is een belangrijke. De getuige heeft toegang tot jullie trouwplannen en moet  iemand zijn die je kunt vertrouwen;
  • Wonen ze in de buurt? De getuige zal betrokken zijn bij de voorbereidingen van de bruiloft, dus het is belangrijk dat hij relatief dicht bij de bruidegom woont. Dit maakt communicatie en planning een stuk gemakkelijker.


Nu je weet wat je moet zoeken in een getuige, is het tijd om hem de grote vraag te stellen!

Hoe vraag je je getuigen?

Het belangrijkste als je iemand vraagt om je getuige te zijn, is dat hij zich vereerd voelt. Je kunt dit doen door hem bijvoorbeeld persoonlijk te vragen of hem een (klein) geschenk te geven. Maar hoe zorg je ervoor dat je verzoek echt onvergetelijk is? De beste manier om je verzoek onvergetelijk te maken is door het te combineren met een persoonlijk cadeau.

Welke rechten heb je als getuige?

Als getuige heb je verschillende rechten en taken. Zo moet deze er bijvoorbeeld voor zorgen dat het vrijgezellenfeest georganiseerd is en dat de bruidegom op tijd bij de ceremonie is. Maar een getuige heeft ook een aantal rechten, zoals het mogen houden van een toespraak tijdens de huwelijksreceptie.

Wat zegt een getuige?

De toespraak van de getuige is één van de belangrijkste toespraken op een bruiloft. In deze toespraak kan een getuige als 'best-man' de bruid en bruidegom bedanken voor hun uitnodiging en vertellen over hun vriendschap. Zie dit als een ontastbaar persoonlijk cadeau die je één keer geeft. Een getuige kan daarnaast ook van deze gelegenheid gebruik maken om het kersverse bruidspaar het allerbeste te wensen voor hun toekomst samen.

Wat geef je een getuige cadeau?

Wanneer je de perfecte getuige hebt gevonden en klaar bent om hem/haar te vragen je getuige te zijn, zit er nog één ding op. Namelijk een mooi getuige cadeau verzinnen! Gelukkig hoef je daarvoor niet verder te zoeken.

Geef hem/haar een uniek getuige geschenk, de Man-Box. Deze box is namelijk hét geschenk om een onvergetelijke herinnering achter te laten. Maak uw geschenk even onvergetelijk als het vragen van uw getuige. Je kan deze boxen in verschillende maten bestellen, maar ook met diverse inhouden. Zo is er een sportboxgezonde boxborrel cadeaubox en nog veel meer!

Maar wat is een Man-Box? Een Man-Box is een houten cadeaubox inclusief breekijzer en verzendkosten (in Nederland) geleverd. Wanneer je de box overdraagt aan jouw getuige, moet hij/zij deze openbreken. Dat is nog best lastig, aangezien de deksel stevig dichtgelijmd en genageld is. Laat jouw ontvanger zwoegen voordat die het nieuws van zijn of haar leven krijgt; namelijk jouw getuige worden!

Getuige geschenk personaliseren

Wist je dat je onze boxen ook kan personaliseren? Je kan namelijk de breekijzers bedrukken met een naam, confetti en/of een persoonlijk kaartje toevoegen aan de box. Zo maak je de Man-Box eigen en werkelijk uniek voor jouw ontvanger. Mocht je het kaartje liever in de box willen, kan dat uiteraard. Stuur dan een mail naar onze mailadres met jouw ordernummer en laat ons weten dat jouw kaartje in de box moet.

Geef een cadeau aan jouw getuige

Kortom, als je ervoor wilt zorgen dat jouw getuige zich deze trouwdag voor altijd herinnert, dan moet je hem een geschenk geven dat hij nooit zal vergeten. Ga naar Breekbox en bekijk al onze boxen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze chatbot via de webshop. Hier kan je ervoor kiezen om contact met ons op te nemen via WhatsApp.

Succes met het vragen van je Best-Man(box)!  👰‍♂️💍🤵