A unique gifting experience

Het hele jaar hebben uw werknemers hard voor u en uw bedrijf gewerkt. Maar hoe kunt u ze nu op een leuke en originele manier bedanken? Iets wat bij de medewerkers en diens familie blijft “hangen”? Verblijd uw medewerkers met de Man-Box. Deze is, ondanks de naam anders doet vermoeden, ook geschikt voor vrouwen. De Man-Box is te personaliseren zodat de identiteit van uw bedrijf naar voren komt. Kijk verder voor meer mogelijkheden en informatie.

Losse Man-Box
Origineel Cadeau
De Man-Box is een origineel en stoer cadeau. Leuk om te krijgen en om te geven.
Snelle Levering
Uit voorraad leverbaar en per pallet verzonden.
Personalisatie
Maatwerk is mogelijk, dus creëer vandaag nog uw custom-made Man-Box

Uw eigen logo op de box?

Maak de box persoonlijk door een stempel te plaatsen


U kunt de Man-Box herkenbaar en persoonlijk maken door er een stempel op te laten drukken. Tegen een kleine meerprijs geeft u uw zakenrelatie een bijzonder geschenk, dat ze niet snel zullen vergeten. Dankzij de stempel wordt de ontvanger nog lang herinnerd aan uw bedrijf. Wij kunnen ieder logo op de Man-Box stempelen.

Man-Box Custom Made Man-Box

Volledig in huisstijl uitgevoerd

Van onze stoere standaard box naar volledig maatwerk.De Man-Box is niet alleen heel veelzijdig, maar ook nog volledig te personaliseren. Zo kan de stoere houten Man-Box in de kleur van uw huisstijl worden uitgevoerd. Daarnaast kan ook uw logo erop worden gedrukt. Hierdoor geeft u een herkenbaar relatiegeschenk. Met de Man-Box geeft u uw zakenrelatie een bijzondere ervaring, waardoor uw boodschap en bedrijf lang zal blijven hangen.


Baanbereik Man-Box Zakelijk

Een traditioneel kerstpakket?

Dat kan natuurlijk ook…
U bepaalt wat er in het pakket zitKlaar met het geven van een standaard kerstpakket aan uw werknemers of zakenrelaties? Man-Box heeft dé oplossing. Deze kerst geeft u een echt stoer cadeau in de vorm van de Man-Box. De box moet opengemaakt worden met een breekijzer. Dit zorgt voor een verrassend effect en een goede binnenkomer. De inhoud van de box kunt u zelf samenstellen. Hierdoor kunt u de Man-Box volledig afstemmen op uw werknemers of zakenrelaties. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.


Traditioneel Kerstpakket Man-Box Zakelijk
Kevin Foto Oud

Over Ons

Man-Box is het cadeau voor mannen. Elke Man-Box is een unieke ervaring op gift en geschenken gebied. Door de bijzondere manier van uitpakken maakt dit een unieke  en bijzondere vondst.

Man-Box is ontstaan vanuit het gebrek aan originele cadeaus voor mannen. Eigenaar Kevin de Bruin ging op zoek via Google naar een leuk en origineel cadeau voor een collega van hem. Maar zijn zoektocht was tevergeefs: hij kon niks vinden en zag dat er nog geen goede markt voor originele mannencadeaus was. Daarnaast heeft Kevin een passie voor houtbewerken en het maken van meubels. Hieruit ontstond het idee voor een cadeau voor zijn collega: een houten box waar hij leuke cadeaus in kon doen.

Zo werd het idee van Man-Box geboren. Zijn collega was blij en verrast met het originele cadeau en andere collega’s waren erg enthousiast. Er werden aanvragen gedaan voor de box en van het één kwam het ander. Vanuit het probleem dat Kevin zelf ondervond, het vinden van een uniek en origineel cadeau voor cadeau voor mannen, is Man-Box gegroeid tot bedrijf.

Met de box kunt u veel kanten op: qua inhoud en uiterlijk van de box. U kunt het volledig personaliseren. Het doel van de Man-Box is om emotie op te roepen: verbazing en enthousiasme. De box moet opengebroken worden met een breekijzer. Wat een origineel effect geeft aan het cadeau. Daarnaast ziet de ontvanger niet direct wat in de box zit. Wat voor enthousiasme en spanning zorgt. Met de Man-Box geeft u dus een echte beleving. Vernieuwend en uniek: dat is de Man-Box.

Een logo van Man-Box Zakelijk
arrow_drop_up arrow_drop_down