Kerstpakket of relatiegeschenk nodig?

Verras dit jaar jouw collega's of relaties met de unieke houten boxen van Man-Box

Ontdek de mogelijkheden

Ben je zoek naar een unieke cadeau-ervaring? 

Dan ben je bij Man-Box aan het juiste adres! Maar waarom zou je dit jaar iets extra's doen?

Nou, het hele jaar hebben jouw werknemers keihard voor het bedrijf gewerkt. Relaties hebben jou enorm veel business gegund en ongetwijfeld dat een aantal personen in jouw omgeving het verschil hebben gemaakt dit jaar. Maar hoe kan jij ze op een leuke en originele manier bedanken?....


Iemand bedanken doe je meestal met een geweldig cadeau, toch?... Iets wat bij een ieder en diens familie blijft 'hangen'. Iets wat voor een onvergetelijk kerst gaat zorgen!

Verras daarom jouw zakelijke omgeving met Man-Box dit jaar. Deze box is (ondanks zijn naam anders doet vermoeden) geschikt voor iedereen- dus ook vrouwen. De Man-Box is namelijk volledig te personaliseren, zodat de identiteit van jouw bedrijf naar voren komt.

Volledig maatwerk mogelijk

Origineel cadeau

Te personaliseren vanaf 1 stuk(s)

offerte-nl-man-box-relatiegeschenk-2

Kortom, ben jij klaar met het geven van een standaard kerstpakket aan jouw werknemers of zakenrelaties? Wij hebben dé oplossing!

Deze kerst geef je een stoer en onvergetelijk cadeau samen met Man-Box. Onze houten boxen moeten opengemaakt worden met een breekijzer. Dit zorgt voor een verrassend effect en een goede binnenkomer. Dit gaat jouw omgeving voor altijd herinneren! 

Bovendien is het mogelijk om de inhoud van onze boxen zelf samenstellen. Hierdoor kunt u de Man-Box volledig afstemmen op jouw werknemers of zakenrelaties.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?...

Neem contact met ons op


Ontdek onze collectie boxen

Welke box kies jij?

Bij Man-Box hebben wij 3 verschillende soorten boxen, oftewel een box voor iedere man of vrouw. Alle boxen lijmen en nagelen wij dicht, dus het Man-Box-effect blijft hetzelfde! 


  • Man-Box Original

De houten cadeaubox waar het allemaal mee begon. Deze vierkanten vriend heeft al honderden huishoudes inmiddels blij gemaakt en doet aan als een ouderwetse verschepingskist. De maten van deze box zijn 25 x 25 x 26,5 cm.


  • Man-Box XL (op aanvraag)

Naast onze originele Man-Box hebben wij sinds kort ook zijn grotere broer geïntroduceerd, namelijk de Man-Box XL. Dit betreft een grote variant van onze originele box met de maten 30 x 30 x 30 cm. Ideaal als je net iets meer cadeautjes kwijt wilt dan passen in de 'Original'. 


  • Man-Box Munitiekist (op aanvraag)

Tot slot, hebben wij onze Man-Box Munitiekist. Met zijn maten van 51 x 20 x 21 cm is deze box uiterst geschikt om een mooi fles wijn, champagne of andere drankfles  in te laten plaatsen. Daarnaast kan de kist gevuld worden met andere lekkere en/of leuke producten.

Hoe werkt Man-Box zakelijk?

null

Creëer de perfecte box

De cadeauboxen van Man-Box zijn niet alleen heel veelzijdig, maar ook nog volledig te personaliseren. Zo kan deze stoere houten boxen en het breekijzer in de kleur van jouw huisstijl worden uitgevoerd. Daarnaast kan ook jouw (bedrijfs)logo erop worden gedrukt.


Door jouw boxen te personaliseren, geef je een uniek en herkenbaar relatiegeschenk. Met jouw eigen Man-Box geef je jouw zakenrelatie(s) een bijzondere ervaring, waardoor jouw boodschap en bedrijf jarenlang zal blijven hangen.

Stel zelf de inhoud samen

Wij kunnen onze standaardpakketten uit onze webshop ook leveren als kerstpakket. Wil je liever een traditioneel kerstpakket geven? Dan kunnen wij dit uiteraard in overleg met jou samenstellen. 


Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
(pop-up)

Neem contact met ons op