Kerstpakket of relatiegeschenk nodig?

Verras jouw lieve collega(s) of relatie met de unieke houten boxen van Man-Box.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een unieke cadeau ervaring

Op zoek naar een unieke cadeau ervaring? Dan ben je bij Man-Box aan het juiste adres! Het hele jaar hebben jouw werknemers enorm hard voor het bedrijf gewerkt. Maar hoe kan jij ze op een leuke en originele manier bedanken?....


Iemand bedanken doe je meestal met een geweldig cadeau, toch? Iets wat bij een ieder en diens familie blijft 'hangen'. Iets wat gaat zorgen voor een onvergetelijk Kerst! Verras daarom jouw medewerkers dit jaar met onze Man-Box. Deze box is (ondanks zijn naam anders doet vermoeden) ook geschikt voor vrouwen. De Man-Box is namelijk volledig te personaliseren, zodat de identiteit van jouw bedrijf naar voren komt.


  Kortom, ben jij klaar met het geven van een standaard kerstpakket aan jouw werknemers of zakenrelaties? Man-Box heeft dé oplossing! 

  Deze kerst geef. je een echt stoer en onvergetelijk cadeau samen met Man-Box. Onze houten boxen moeten opengemaakt worden met een breekijzer. Dit zorgt voor een verrassend effect en een goede binnenkomer.

  De inhoud van onze boxen kan jezelf samenstellen. Hierdoor kunt u de Man-Box volledig afstemmen op jouw werknemers of zakenrelaties.

  Benieuwd naar alle mogelijkheden?

  Neem contact met ons op


  Waarom kiezen voor Man-Box?

  Origineel cadeau

  Maatwerk mogelijk

  Man-Box Pencil Icon

  Vanaf 1 stuk(s) te personaliseren

  Bekijk de verschillende mogelijkheden

  Ontdek onze collectie boxen

  Bij Man-Box hebben wij 3 verschillende soorten boxen (zie de afbeelding hiernaast), oftewel een box voor iedere man of vrouw. Alle boxen lijmen en nagelen wij dicht, dus het Man-Box-effect blijft hetzelfde! 


  • Man-Box Original

  De houten cadeaubox waar het allemaal mee begon. Deze vierkanten vriend heeft al honderden huishoudes inmiddels blij gemaakt en doet aan als een ouderwetse verschepingskist. De maten van deze box zijn 25 x 25 x 26,5 cm.


  • Man-Box XL

  Naast onze originele Man-Box hebben wij sinds kort ook zijn grotere broer geïntroduceerd, namelijk de Man-Box XL. Dit betreft een grote variant van onze originele box met de maten 30 x 30 x 30 cm. Ideaal als je net iets meer cadeautjes kwijt wilt dan passen in de 'Original'. 


  • Man-Box Munitiekist

  Tot slot, hebben wij onze Man-Box Munitiekist. Met zijn maten van 51 x 20 x 21 cm is deze box uiterst geschikt om een mooi fles wijn, champagne of andere drankfles  in te laten plaatsen. Daarnaast kan de kist gevuld worden met andere lekkere en/of leuke producten.

  Van stoere box naar volledig maatwerk

  De cadeauboxen van Man-Box zijn niet alleen heel veelzijdig, maar ook nog volledig te personaliseren. Zo kan deze stoere houten boxen en het breekijzer in de kleur van jouw huisstijl worden uitgevoerd. Daarnaast kan ook jouw (bedrijfs)logo erop worden gedrukt.


  Door jouw boxen te personaliseren, geef je een uniek en herkenbaar relatiegeschenk. Met jouw eigen Man-Box geef je jouw zakenrelatie(s) een bijzondere ervaring, waardoor jouw boodschap en bedrijf jarenlang zal blijven hangen.

  Welke inhoud komt er in de box?

  Wij kunnen onze standaardpakketten uit onze webshop ook leveren als kerstpakket. Wil je liever een traditioneel kerstpakket geven? Dan kunnen wij dit uiteraard in overleg met jou samenstellen. 


  Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
  (pop-up)

  Neem contact met ons op