Zakelijke relatiegeschenken uitzoeken?

Man-Box helpt jou hiermee!

Personalisatie

Onze Man-Box voorzien met jouw logo? Dat is uiteraard mogelijk! Zelf ons breekijzer kan voorzien worden met jouw (bedrijfs)naam en/of logo.

Uniek cadeau

Wie heeft er ooit een geschenk moeten openbreken? Daarmee zal dit moment voor altijd bij degene die hem ontvangt bij blijven.

Minimale afname?

Bij Man-Box geldt er geen minimale afname van relatiegeschenken. Alle voorwaarden m.b.t. het personaliseren, staan in onze brochure.

"De blik op de medewerkers hun gezicht bij het ontvangen van dit unieke cadeau is priceless. Nog nooit hadden ze zo’n tof cadeau ontvangen."

Michael Habets - Program Manager, Operations MD7

Hoe ga jij jouw relaties dit jaar bedanken?

Daarom juist nu te investeren in je (zakelijke) relaties. Na een aantal turbolente jaren, waarin o.a. COVID-19 het bedrijfsleven en de economie hard heeft getroffen, is het goed om je relaties te waarderen. Iedereen heeft het op zijn of haar manier lastig (gehad). Juist daarom is het belangrijk om die relaties extra te waarderen en/of te bedanken.

  • Kies voor een onvergetelijk geschenk
    Door het geven van een bijzonder, persoonlijk en avontuurlijk relatiegeschenk, zal jouw bedrijf top-of-mind blijven bij je klanten en partners.

  • Jij wilt impact en indruk maken. Zodat jij herinnert wordt als hét bedrijf met de mooiste en leukste zakelijke relatiegeschenken.  Naast de waardering van dit gebaar wil jij weer goede zaken doen voor komend jaar en de jaren daarop!
null

Finqle Relatiegeschenk

Tijdens de kerstperiode van 2021 heeft Man-Box voor Finqle de relatiegeschenken mogen verzorgen. Zowel intern als extern. Gezamenlijk zijn wij tot een mooie inhoud gekomen en hebben wij verschillende maten boxen gevoerd. Zo is er gekozen voor een gangbaar kerstpakket, maar ook voor luxe champagnepakketten.


Daarmee heeft Finqle gekozen om hun relaties een onvergetelijke kerst te schenken.

Onze box, jouw (bedrijfs)logo

Door onze houten cadeaubox te voorzien van uw bedrijfslogo maakt u het relatiegeschenk nog persoonlijker.


  • Graveer uw logo in onze box
  • Personaliseer de breekijzers
  • Kies één van de boxen op man-box.shop of stel zelf de inhoud samen
  • Kleur onze box in jouw gewenste kleur


Kortom, alles is mogelijk! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken.