Logo man-box zakelijk
Offerte aanvragen
Loading...

Bekend van onder andere:

Hoe ga jij jouw relaties dit jaar bedanken?

Juist nu investeren in je relaties
Na het vreselijke jaar, waarin Covid-19 het bedrijfsleven en de economie hard heeft getroffen, is het goed om je relaties te waarderen. Iedereen heeft het op zijn of haar manier lastig (gehad). Juist daarom is het belangrijk om die relaties extra te waarderen en/of te bedanken.

Wees creatief
Door het geven van een bijzonder, persoonlijk en avontuurlijk relatiegeschenk, zal jouw bedrijf top-of-mind blijven bij je klanten en partners. Jij wilt impact en indruk maken. Zodat jij herinnerd wordt als het bedrijf met de mooiste en leukste zakelijke relatiegeschenken.  Naast de waardering van dit gebaar wil jij weer goede zaken doen voor 2021!

Standaard en saaie relatiegeschenken:

Foute relatiegeschenken

Pijnpunten bij zakelijke relatiegeschenken

Hoe maak jij het verschil?

Wij, van Man-Box, kunnen jou helpen om die indruk op je relaties te maken. Wij hebben ervaring met het creëren van impact op je klanten en relaties. Weten hoe? Klik hiernaast op de knop om er achter te komen.

ZORG VOOR IMPACT MET JOUW BEDRIJF

Google reviews

Wat mag je van Man-Box verwachten?

De pijn is eindelijk voorbij…

Al sinds 2016 is Man-Box het geheim tegen het geven van slechte kadootjes. Wij hebben inmiddels ook meer dan 2.500+ mensen geholpen in de strijd tegen foute cadeaus met een ruim assortiment aan mannelijke gifts.

Pak jouw kans om met Man-Box een uniek, creatief en avontuurlijk en mooi kado te geven. Neem je eigen twijfels en angsten weg bij het geven, want jij weet dat je dit keer met een echt origineel kado aankomt.

Man-Box is uiteraard niet alleen voor jezelf, maar natuurlijk voor die bijzondere relatie. Wij weten dat die relatie gegarandeerd een buitengewone ervaring voor het leven zal hebben met jouw volgende geschenk.

Losse Man-Box

– Voorbeeld van Pepernuts –

Zakelijke relatiegeschenken

Laat de Man-Box met het bedrijfslogo uitvoeren

Door deze Man-Box te voorzien van uw bedrijfslogo’s maakt u het relatiegeschenk nog persoonlijker. De mogelijkheid is er om op de 2 zijkanten uw logo te laten plaatsen. De kosten hiervan zijn; € 80,- * voor het laten maken van de stempel + € 0,50 per afdruk.

Nieuw!
Nu is het zelfs mogelijk om het breekijzer te bedrukken. Wil jij jouw logo of naam er op?
Dit kan nu ook.

*prijzen zijn exclusief btw.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvraag

  • Man-Box B.V.

  • K. de Boerstraat 35, 1444 ET Purmerend (enkel postadres)

  • info@man-box.nl

  • KvK nr: 8038904
    BTW nr: NL861656404B01