Zelf je tanden bleken: veilig en snel geregeld met Diamonds Smile
08 juli 2022 

Zelf je tanden bleken: veilig en snel geregeld met Diamonds Smile

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.Als het op zelfzorg aankomt, zijn er weinig dingen belangrijker dan je gebit te verzorgen. Jouw glimlach is een van de eerste dingen die mensen aan je opmerken, en als je tanden geel of verkleurd zijn, kan dat je zelfvertrouwen aantasten. Gelukkig zijn er oplossingen zoals tanden bleken. Deze ingreep is veilig, snel en betaalbaar. Dit is een mindere ingreep dan plastische chirurgie. In dit blog leggen we je uit wat er bij komt kijken en meer informatie omtrent: thuis tanden bleken.

Zelf tanden bleken

Zelf tanden bleken is wanneer je thuis een tandenbleekkit gebruikt om jouw tanden te bleken. Dit kan op twee manieren; met strips of met een gel. Diamond Smile biedt beide opties. Diamond Smile White Stripes verwijderen tot 10 jaar oude vlekken en tandplak van je tanden. Je plaatst ze gewoon op je tanden voor 30 minuten per dag. Al na drie dagen zie je resultaat!

Bleek zelf je tanden

Als je liever een gel wilt gebruiken, heeft Diamond Smile ook een zelfactiverende tandenbleekpen. Deze pen bevat genoeg gel voor 30 keer gebruik en duurt slechts 60 seconden per toepassing. Het resultaat is zichtbaar na slechts één behandeling!

Zowel de strips als de pen zijn zacht voor je tanden en tandvlees en zijn volledig veilig in gebruik. Ze zijn ook veel goedkoper dan professionele tandbleekbehandelingen. 


Kun je gele tanden nog wit krijgen?

Ja, dat kan! Of je tanden nu geel, bruin of verkleurd zijn, zelf bleken met Diamond Smile werkt.

Hoe werkt het zelf tanden bleken?

De whitening kit bevat een gepatenteerde whitening gel formule en een power LED lamp. De whitening gel maakt voornamelijk gebruik van glycerine om vlekken effectief te bestrijden en de tanden permanent witter te maken. Natuurlijke antibacteriële ingrediënten zoals menthol helpen pijn of gevoeligheid aan glazuur of tandvlees te voorkomen.

Is zelf tanden bleken slecht voor mijn tanden?

Ja en nee, de methodes met waterstof peroxide en andere chemische ingrepen kunnen slecht voor je tanden en tandvlees zijn. 

Wat betreft de set van Diamond Smile....Nee, dat is het niet! Zowel de strips als de pen zijn zacht voor je tanden en tandvlees. Ze zijn ook veel goedkoper dan professionele tand-whitening behandelingen. 

Hoe kun je je tanden witter maken?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je tanden wit blijven:

  • Vermijd voedingsmiddelen en dranken die vlekken op je tanden kunnen maken, zoals koffie, thee, rode wijn en tabak.
  • Poets je tanden twee keer per dag met een whitening tandpasta.
  • Gebruik een mondwater dat fluoride bevat.
  • Ga regelmatig naar de tandarts en mondhygieniste voor controle en een gebitsreiniging.Hoe krijg je witte tanden in 5 minuten?

Met de zelfactiverende tandenbleekpen van Diamond Smile, krijgt je witte tanden in slechts 60 seconden! Dit is mega snel. Maar gebruik je liever geen strips dan werkt onze 

Hoe krijg ik 's nachts witte tanden?

Je kunt niet echt 's nachts witte tanden krijgen. Maar met de Diamond Smile White Stripes, kun je tot tien jaar vlekken en tandplak van uw tanden verwijderen in slechts drie dagen!

Wat zijn de nadelen van tanden bleken?

Hoewel het bleken van tanden een goede methode is om het uiterlijk van je tanden te verbeteren, kan het enkele nadelen en gevaren hebben. Na de behandeling kunnen de tanden gevoeliger worden. Het is ook mogelijk dat het glazuur doorlaatbaarder wordt, waardoor toekomstige tanden sneller verkleuren dan voor de behandeling.

Er zijn een paar nadelen aan het bleken van tanden:

  • Het kan duur zijn.
  • Je kunt gevoelig worden voor warme of koude dranken en voedsel.
  • Je tanden kunnen na verloop van tijd geler worden doordat het glazuur doorlaatbaar wordt.


Wat kost het bleken van tanden?

Tanden bleken kan duur zijn, afhankelijk van de methode die je kiest. Professionele tandbleekbehandelingen kunnen meer dan 600 Euro kosten. Thuis bleekkits zijn veel goedkoper, de meeste kits kosten minder dan € 60,-.

Diamond Smile's zelfactiverende tandenbleekpen is zelfs nog betaalbaarder, voor slechts € 39,99 voor 30 keer gebruik!

Klik hieronder voor een mooie aanbieding met 20% korting.