Zomerpakket aan Personeel Geven
23 juli 2022 

Zomerpakket aan Personeel Geven

Man-Box heeft inmiddels de transitie gemaakt naar Breekbox. Het concept blijft hetzelfde, maar de naam is veranderd. Klik hier om te gaan naar ons assortiment aan Breekboxen.Op zoek naar een manier om je collega's te verrassen met een zomerpakket? Kijk dan niet verder dan Man-Box! Onze unieke en coole dozen zijn de perfecte manier om je waardering te tonen voor hun harde werk. Wij bieden een verscheidenheid aan verschillende pakketten, elk met iets speciaals. Plus, we maken het gemakkelijk om je bestelling aan te passen, zodat elke doos specifiek op jouw behoeften is afgestemd. We kunnen ook het meegeleverde breekijzer voorzien van een naam. Hiermee is het zomerpakket nog persoonlijker. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog jouw zomerpersoneelspakket bij Man-Box!


Zomerpakket cadeau personeel

Zomerpakket


Zomerpakket van Man-Box (voorbeeld)

  • Koevoet met naam
  • Logo op de zijkant van de box gegraveerd
  • Confetti
  • Persoonlijk kaartje

Vanaf € 29,99 per box inc. verzending


Bij Man-Box zijn we er trots op dat we zomerpakketten van hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een betaalbare prijs. We weten dat de zomer voor veel mensen een zware tijd kan zijn, dus willen we het een beetje makkelijker maken door deze boxen met goodies aan te bieden. Plus, we bieden gratis verzending op alle bestellingen binnen Nederland. Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw zomer personeelspakket vandaag nog! Bedankt om voor Man-Box te kiezen!


Zomerpakket zelf samenstellen

Je kan bij Man-Box zelf een zomerpakket samenstellen. Geef jouw ideeën en behoeftes bij ons aan. Dan komen we samen tot een gaaf pakket speciaal voor jouw collega's, relaties en personeel. Veel is er mogelijk en laar je daarom informeren, adviseren en inspireren door de mannen van Man-Box.


Waardering voor collega

Een zomers personeels geschenkpakket van Man-Box is de perfecte manier om je waardering voor je collega's te tonen. Zij zullen verrast en blij zijn met dit unieke en persoonlijke cadeau. Bij voorbaat dank dus, namens jouw collega's!Zomerpakket brievenbus

Wij hebben ook brievenbus cadeaus als zomergeschenk. Hiermee verklein je de kans dat als de collega direct op vakantie gaat zijn pakket weken lang bij de buren of het postkantoor ligt. Met andere woorden is het een ideaal cadeau om te geven. Wij willen deze twee brievenbus cadeautjes uitlichten:


meJane filmbox


Met deze filmbox kan jouw collega heerlijk voor de caravan of tent een film bekijken op zijn (werk)laptop, tablet of ander device. Met meJane huur je jouw favoriete film of serie.


Krathaak


Deze fiets / bier gadget is super handig om een kratje bier op de fiets te vervoeren. En hij is er zo op gezet of afgehaald.Offerte aanvraag

Wil jij graag een offerte hebben? Vul onderstaand contactformulier in en geef aan wat jouw wensen zijn en we nemen zsm contact met je op.